Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van der Poel Home Textiel viert 20-jarig bestaan van Binnenuit

Vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober viert Van der Poel Home Textiel het 20-jarige bestaan van Binnenuit, waar ze al vanaf het begin onderdeel van zijn. "Een mooie mijlpaal, die we samen met onze leveranciers en klanten willen vieren. Tijdens deze twee feestelijke dagen verzorgen verschillende leveranciers demonstraties."Meerdere gastbedrijven en merken zullen tijdens het event hun producten en diensten demonstreren en verkopen. Denk hierbij aan o.a. heerlijke hapjes en drankjes, waaronder oesters, gerookte zalm of een lekker wijntje.

De gastbedrijven zijn: Rico Moda, Adri & Zoon Yerseke, Rokerij Van de Gruiter, Louwman Mercedes-Benz, All Ears Hoorzorg, AVA Electro
SD styling en Knapp! in Zeeland. En uiteraard zijn ook de Binnenuit gevestigde bedrijven aanwezig: Van Cadsand, De Jonge Hoek Van Dijke, Interborg keukens en Palladio Buitenmeubelen.

Meer informatie:
Van der Poel Home Textiel
0113-564000
[email protected]
www.binnenuit.nl

Publicatiedatum: