Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Houtgroothandel, conceptstore, zonweringsspecialist en keukenbedrijf leggen het loodje

In de recente periode zijn we getuige geweest van aanzienlijke schommelingen in de economie, met merkbare gevolgen in alle bedrijfssectoren. Deze trend blijft zich vandaag de dag voortzetten. Helaas zijn er vier bedrijven actief in de woonbranche die op 27 september officieel failliet zijn verklaard door de rechtbank. Het gaat hierbij om de volgende bedrijven:
1. Schuilenga Hout B.V.
2. Oeii Conceptstore
3. Graafschap Zonwering
4. Opmaat KeukensSchuilenga Hout B.V.
Het is een zwarte dag voor Schuilenga Hout in Surhuisterveen. Het familiebedrijf is in staat van faillissement verklaard door de rechtbank Leeuwarden. J.M. van Rongen is aangewezen als curator.

Schuilenga Hout is al sinds 1880 actief in de houtbranche. De groothandel in hout en plaatmateriaal heeft een rijke historie opgebouwd en beschikt over een ruime machinale werkplaats. Naast machinale bewerkingen kan de onderneming hout verlijmen of verduurzamen (hoge druk of dompelen).

Hout van over de hele wereld, is te vinden in Surhuisterveen. Ze beschikken naast een ruime voorraad vuren hout ook over een ruime voorraad gevingerlast hout tot circa 12m1. Ook biedt Schuilenga diverse tropische hardhout soorten aan uit voorraad aan en heeft het bedrijf een ruime keuze in plaatmateriaal en gipsproducten.

Oeii Conceptstore
Ook Oeii Conceptstore uit Elst, handelend onder de naam Tvds Trading, komt de financiële problemen niet te boven. De rechtbank Zutphen heeft het faillissement uitgesproken over het bedrijf. F.M. Aarts is aangewezen als curator. Bij Concepstore kon je terecht voor diverse woonproducten en cadeauartikelen volgens de laatste trends.

Graafschap Zonwering
Verder heeft Graafschap Zonwering uit Doetinchem de activiteiten moeten stoppen, nadat de rechtbank Zutphen de firma failliet verklaarde. I.L. Conijn zal aan de slag gaan als curator.

Graafschap Zonwering Doetinchem levert al méér dan 25 jaar totaaloplossingen op het gebied van zonweringen. Voor zowel particulieren als bedrijfspanden levert het bedrijf zonwering op maat. Voor binnen in het interieur moet gedacht worden aan multishade, plissé/duette en rolgordijnen en voor de buitenzijde leveren ze onder andere markiezen, pergola zonwering, horren, rolluiken, screens, terrasoverkappingen, lockscreens, knikarmschermen en uitvalschermen.

Opmaat Keukens
Ten slotte heeft de rechtbank 's-Hertogenbosch de firma Opmaat Keukens, handelend onder Opmaat Interieurs, in staat van faillissement verklaard, met benoeming van mr. A.J.A.M. van Haandel tot curator. Zoals de naam al doet vermoeden, vervaardigt en ontwerpt Opmaat Interieurs uit Vlijmen keukens op maat. Maar ook voor interieurprojecten buiten de keuken was je bij de onderneming aan het juiste adres.

Meer informatie:
Schuilenga Hout B.V.
www.schuilenga-hout.nl

Oeii Conceptstore
www.oeiiconceptstore.nl

Graafschap Zonwering
www.graafschapzonwering.nl

Opmaat Keukens
www.opmaatkeukens.com