Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Managementwijziging bij Villeroy & Boch

Villeroy & Boch benoemt Gabi Schupp begin volgend jaar tot voorzitter van de Raad van Bestuur. De raad van commissarissen heeft haar dinsdag in de functie benoemd, zo maakte het bedrijf in Mettlach bekend. Schupp volgt CEO Frank Goring op. Dat meldt Market Screener.

"Ik ben erg blij dat we in Gabi Schupp een zeer succesvolle en vertrouwde leider uit onze eigen gelederen hebben kunnen aantrekken voor deze belangrijke verantwoordelijkheid," zei Andreas Schmid, hoofd van de raad van commissarissen.


Gabi Schupp volgt CEO Frank Goring op.

Gabi Schupp
Gabi Schupp en haar managementteam hebben gedurende bijna vijf jaar voorafgaand aan deze benoeming strategisch de Dining & Lifestyle Division gepositioneerd, waardoor deze zowel structureel als commercieel op een solide, duurzame basis staat. Dit omvatte een herijking van de marketing-, verkoop- en supply chain-strategieën. Als gevolg hiervan zijn de omzet en de inkomsten aanzienlijk gestegen in een uitdagende omgeving.

Voordat ze bij Villeroy & Boch kwam, heeft Gabi Schupp meer dan 20 jaar in verschillende leidinggevende functies bij Procter & Gamble gewerkt, uiteindelijk in het Global Executive Management team, en bij Spencer Stuart, waar ze klanten adviseerde in gerenommeerde internationale bedrijven in haar functie als EMEA Practice Leader voor Consumer Goods and Retail.

Frank Göring
Het contract van de huidige CEO Frank Göring loopt af op 31 december 2023, waarna hij van plan is meer tijd te besteden aan privébelangen. Desondanks zal hij beschikbaar blijven voor het bedrijf in een adviserende rol met betrekking tot de integratie van Ideal Standard. Andreas Schmid voegde eraan toe: "We zijn Frank Göring een grote dank verschuldigd, na 26 jaar bij het bedrijf. Sinds 2007 heeft hij zijn hart en ziel gestoken in het leiden van het bedrijf door internationalisatie- en digitalisatieprocessen, waardoor Villeroy & Boch nieuwe niveaus heeft bereikt wat betreft omzet. We zijn verheugd dat hij ons zal blijven ondersteunen met zijn expertise tijdens de integratie van Ideal Standard."

Contract CFO verlengd
Daarnaast heeft de Raad van Toezicht het contract van Dr. Markus Warncke als CFO verlengd voor nog eens drie jaar vanaf 1 januari 2024. Dit is een duidelijk signaal van continuïteit en stabiliteit op de uitvoerende verdieping. "Markus Warncke heeft de financiën van Villeroy & Boch met succes geleid gedurende de afgelopen veeleisende jaren en heeft de basis gelegd voor de solide financiering die de eerder aangekondigde overname van Ideal Standard ondersteunt, waarvoor hij nu de verantwoordelijkheid zal blijven dragen," aldus Schmid.

Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl

Publicatiedatum: