Event trok met 6400 bezoekers er zo'n 1100 meer dan vorig jaar

Fotoreportage Interieur Collectie Dagen 2023

De Interieur Collectie Dagen van 2023 zitten erop. Van zondag 24 t/m dinsdag 26 september stonden de deuren van Evenementenhal Gorinchem open voor vakbezoekers actief in de raamdecoratie-, vloeren-, wandbekleding- en stofferingsbranche. Het event trok met zo'n 6400 bezoekers er circa 1100 meer dan vorig jaar. Opvallende trend is dat het event steeds meer 'jong volk' trekt, zoals Lens Nekeman van Interfloor dat verwoordde. InCoDa laat met deze editie het stoffige imago definitief achter zich.

Tijdens de beurs waren diverse trends te spotten voor het nieuwe seizoen en werden bezoekers geïnspireerd door verschillende inspirators uit de branche die masterclasses en sessies gaven organiseerden. Ook werd het ambacht in meerdere stands beleefd, volgens demonstraties en kon dit natuurlijk bekeken worden op het Nationaal Kampioenschap Parketleggen en het Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstoffering.


Bekijk hier alle foto's van InCoDa.

Vernieuwen
Mascha de Bruin en Gerard van Muijden, beursorganisatoren van InCoDa, blikken tevreden terug op deze editie. ''Het blijft toch elk jaar weer een uitdaging om te vernieuwen,'' lichtte Mascha toe. ''Maar dat is volgens ons dit jaar toch weer gelukt. We hebben een 'STAGE' area gecreëerd waar live podcasts en inspirerende sessies werden gehouden door inspirerende mensen uit de branche. Ook was er een Tiny House te vinden middenin de hal, waar meerdere leveranciers aan mee hebben gewerkt om deze in te richten. Daarnaast hebben we 23 nieuwe exposanten mogen verwelkomen op de beursvloer, waar we erg blij mee zijn.''

De bezoekersaantallen plusten flink ten opzichte van vorig jaar: ''We hebben dit jaar meer dan 6000 bezoekers mogen ontvangen. Vorig jaar kwamen een kleine 5300 belangstellenden over de vloer.''

Op de beursvloer
Ook op de beursvloer zelf was volgens de redactie van Wonen360 vernieuwing te zien. Deze editie had zichtbaar een upgrade gekregen. Veel exposanten gaven veel aandacht aan de uitstraling van hun beursstand en de presentatie van de getoonde producten! Ook was de beurshal zelf gezellig aankleed met sfeervolle hoekjes, foodtrucks en lichtslingers. Exposanten waren tevreden over de opkomst, met name zondag en maandag werd de beurs goed bezocht. Dinsdag is het traditiegetrouw wat rustiger.

De organisatie meldde eerder al dat de beurs vanaf nu ook officieel InCoDa gaat heten.


De redactie maakte een fotoreportage van alle exposanten, bekijk deze hier.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.