Eco Design Experience binnen ETC Design Centrum

Selectie bedrijven stelt gezamenlijk duurzame collectie samen voor meubelindustrie

Terwijl de wereld worstelt met dringende milieu-uitdagingen, loopt weareglobalgreen voorop bij de inspanningen om duurzaamheid en circulariteit te omarmen. Weareglobalgreen is meer dan een samengestelde selectie van duurzame bedrijven, ze zijn een Eco Design Experience binnen het ETC Design Centrum.

"Bij weareglobalgreen is duurzaamheid geen trend waar men aan mee doet, maar een waardecultuur van respect voor de natuur die wij zelf naleven. Alle aspecten zijn met elkaar verbonden en profiteren duurzaam en circulair van elkaar", aldus weareglobalgreen.Duurzaam verhaal
De halffabricaten en producten zijn specifiek uitgekozen op basis van expertise, kennis en innovatie wanneer het op duurzaamheid en circulariteit aankomt. Achter de collecties staan ontwerpers en producenten met een focus op actuele en toekomstige evoluties en een hart hebben voor circulaire economie.Weareglobalgreen heeft zich als doel gesteld dat alle grondstoffen en hun onderdelen op het einde van hun levensduur opnieuw een grondstofwaarde hebben. "Maar alvorens we aan recycling denken, hopen we dat u voor een lange tijd van onze producten geniet. Ze zijn ervoor gemaakt."Weareglobalgreen heeft speciaal voor professionals en de meubelindustrie een duurzame en eigentijdse grondstoffen en halffabricaten collectie samengesteld met hoogwaardige materialen waar veel plezier en comfort aan beleeft kan worden. "Met een weareglobalgreen grondstoffen toepassing geeft u als bedrijf duidelijk aan waar u voor staat, Trek nu de juiste kaart", besluit weareglobalgreen.Meer informatie:
weareglobalgreen
Showroom - ETC Design Centrum Europe
Green Lane - Stand 14B/16
Randweg 20
4104 AC Culemborg
+31 345 51 96 46
www.weareglobalgreen.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.