B living neemt online winkel Dami Living over

Het samenvoegen van onderscheidende Home Deco merken is waar B Living zich op focust. Met de meest recente overname van Dami Living, voegt B Living wederom een merk en nieuwe assortimentsgroep toe. Vanaf 1 december zal de nieuwe 2024 collectie, inclusief Dami Living, worden getoond in de showroom in Hengelo.

"In een sterk veranderende retailmarkt waarbij de juiste omni-channel keuzes maken voorwaarde is voor verdere groei, is Dami Living een logische toevoeging", legt directeur Joris Coppes uit. "Hierbij haken wij aan op de vraag vanuit onze bestaande klanten naar unieke, zelf ontwikkelde en duurzaam geproduceerde (klein) meubelen. Daarnaast willen wij de bestaande Dami Living klanten wegwijs maken in de wereld van de overige B Living merken."Dami Living is in 1972 ontstaan uit een toeleveranciersbedrijf. Dat bedrijf is overgegaan van vader op zoon, of liever: zoons, te weten broers Dave en Mike. Vandaar de naam DaMi Living. Decennialang was het bedrijf een vertrouwde schakel tussen klanten en retailers, met als missie: meebewegen met de veranderende behoeften van de webconsument.

Dami Living heeft haar producten in eigen productie en beheer. Alles gebeurt onder een dak en elk lid van het hechte team weet in het bedrijf de weg. En ook niet onbelangrijk: door deze constructie, waarbij artikelen niet constant vervoerd hoeven te worden, laat Dami Living een zeer geringe milieuvoetafdruk achter. Dami Living staat dus voor duidelijkheid en duurzaamheid. In 2014 begon Dami Living met de verkoop van huishoudelijke artikelen. Inmiddels is er een groeiende, bloeiende webshop waar je terechtkan voor stijlvolle stoelen, bankjes en barkrukken, robuuste tafels, keukengerei, een keur aan kamerplanten en nog veel meer.

B Living is een Europese distributeur van merk- en private-label non-food FMCG producten voor een breed scala aan retailers. De afgelopen jaren is B Living getransformeerd van een handelsonderneming naar een multi-categorie distributeur met een sterke focus op merken en retail concepten.Meer informatie:
B Living
Platinastraat 100
7554 NB Hengelo
053 487 7411
info@b-living.eu
www.b-living.eu

Dami Living
www.damiliving.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.