Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Al onze stoffen zijn getest en goed bevonden'

Leotex gaat in zee met familiebedrijf LCK

Meubelstoffengroothandel Leotex is een samenwerking aangegeven met het familiebedrijf LCK. "Afgelopen maand zijn al onze stoffen getest en goed bevonden om te kunnen worden voorzien van onderhoudsadvies van LCK", legt eigenaar Bjorn van Herk uit. "Vanaf deze week zullen wij dan ook bij hen online staan en kunnen winkeliers in heel Europa LCK adviseren wanneer zij een meubel verkopen voorzien van een Leotex stof."



LCK heeft onderhoudsproducten voor designmeubelen. Samen met meubelfabrikanten, looierijen, stofleveranciers en groothandelaren werken ze al meer dan 30 jaar aan één doel: zorgen dat je genieten genieten van designmeubelen. Met een fysieke databank van meer dan 100.000 stalen bedenken ze voor allerlei probleem een passende oplossing.



"Meubels onderhouden. Het klinkt best simpel. Toch komt er behoorlijk veel bij kijken. Vroeger had je keuze tussen twee soorten meubelbekleding: de één in leder, de ander in stof... Tegenwoordig vliegen de stalenbundels je om de oren. En wij snappen als geen ander dat je door de stalen het bos niet meer ziet", valt te lezen op de website van LCK, dat daar graag een handje bij helpt.

Meer informatie:
Leotex B.V.
Slibbroek 39
5081 NR Hilvarenbeek
088 557 7888
[email protected]
www.leotex.nl

LCK Nederland B.V.
Hunneperkade 12
7418 BT Deventer
+31 (0) 571 270 327
www.lcknederland.nl