Eco-Line van Paulmann: 'Nieuwe generatie energiezuinigere LED-verlichting'

De aanhoudend hoge energieprijzen zijn een last voor veel huishoudens. Toch zijn er talloze manieren om het verbruik te verminderen en zo geld te besparen. Verlichting in huis neemt een groot deel van het elektriciteitsverbruik voor haar rekening - niet voor niets vervangen velen daarom conventionele lichtbronnen door LED-producten.

Met de onlangs gelanceerde Eco-Line van Paulmann bereiken LED-lichtbronnen met nieuwe LED-technologie nu een nog hoger efficiëntieniveau - energie-efficiëntieklasse A - en dat zonder een storende groene waas. Dit betekent dat overstappen op moderne LED-lichtbronnen zowel financieel als voor het milieu de moeite waard is.LED-lampen met betere efficiëntie
De LED-technologie die verwerkt is in de Eco-Line combineert meerdere voordelen: het aanzienlijk lagere energieverbruik in vergelijking met verlichtingsmiddelen die voorheen gebruikelijk waren zoals de klassieke gloeilamp én de levensduur van het product - ze hoeven minder vaak vervangen te worden, wat geld bespaart, verspilling voorkomt en hulpbronnen spaart. Vergeleken met standaard LED-lampen hebben deze producten een 60 procent lager energieverbruik en bereiken daarmee energie-efficiëntieklasse A volgens de nieuwe schaal. Vergeleken met de verboden conventionele gloeilamp is de elektriciteitsbesparing zelfs 95 procent.Kwalitatief licht voor wel 50 jaar plezier
De technologische sprong is te zien aan de lumenoutput, die 210 lumen per watt bedraagt voor energiezuinige lampen. Ter vergelijking: een conventionele gloeilamp heeft slechts tien lumen per watt. Terwijl het energieverbruik is gedaald, is de levensduur toegenomen tot ongeveer 50.000 uur. Met een gemiddelde brandtijd van drie uur per dag gaan de duurzame lichtbronnen tot wel 50 jaar mee. De nieuwe generatie is verkrijgbaar met E14 of E27 fitting in verschillende varianten - zoals bijvoorbeeld in kaarsvorm - in de lichtkleuren warm wit en neutraal wit, in een hoogwaardig licht.

Meer informatie:
Paulmann
nl.paulmann.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.