Estillon viert 30-jarig bestaan van Egalsoft antislip ondertapijt

Egalsoft antislip ondertapijt van Estillon bestaat 30 jaar en om dit te vieren trakteert Estillon op taart. Bestel je in oktober een rol Egalsoft dan vind je op de verpakking een actiesticker met QR code. Scan deze, vul de unieke code van de rol in en ontvang een ambachtelijke taart.

Egalsoft is een zelfklevend ondertapijt dat duurzaam én eenvoudig te installeren is. Dit ondertapijt is speciaal ontwikkeld voor de leggers. De voordelen van Egalsoft merk je dan ook bij het installeren: door de zelfklevende antislip onderlaag bespaar je niet alleen lijm maar ook arbeid door een besparing van de installatietijd.Stichting Jarige Job
Wist je dat er in Nederland veel kinderen zijn voor wie het vieren van hun verjaardag niet vanzelfsprekend is? Ter ere van het 30 jarig bestaan van Egalsoft helpt Estillon doormiddels van een donatie stichting Jarige Job.

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor meer dan 100.000 kinderen is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautjes, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school.

Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.Meer informatie:
Estillon
Linie 25
5405 AR Uden
www.estillon.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.