Mogelijkheden voor editie 2024 uitgebreid

Stands op Salone del Mobile.Milano virtueel te bezoeken

Naar aanloop van de komende editie van Salone del Mobile.Milano, gepland van 16 tot 21 april 2024, biedt de Virtual Stand-service een kans om de sfeer van het voorgaande evenement opnieuw te beleven. Ook voor degenen die niet persoonlijk aanwezig konden zijn. Ook na de editie in 2024 zal de Virtual Stand-service terugkeren.

Virtual Stand vertegenwoordigt levendig en nauwkeurig de laatste editie, via een ervaring die iedereen in staat stelt om virtueel de stands van de exposanten van afgelopen april te bezoeken.Binnen elke Virtual Stand kunnen gebruikers de collecties en producten in detail leren kennen, ook via afbeeldingen en video's, productbladen en gedetailleerde technische beschrijvingen. De bezoekerservaring is intuïtief: alle ruimtes van de stands kunnen volledig en vrij worden betreden, binnen het kader van een interactie met de verschillende items.

De pilotversie van Virtual Stand werd in 2023 gelanceerd en zal zich uitbreiden en ontwikkelen voor de editie van 2024, waardoor de digitale diensten van Salone del Mobile.Milano steeds completer en goed gestructureerd worden.

Het project wordt uitgevoerd in samenwerking met Living3D, dat gespecialiseerd is in de creatie van 3D virtuele rondleidingen als een innovatief instrument om digitale ruimtes op een nauwkeurige en realistische manier te bezoeken, gebruikmakend van Matterport-technologie.

Meer informatie:
Salone del Mobile.Milano
www.salonemilano.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.