Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Clip Quality Brands neemt The Table over: 'Een prachtige toevoeging voor dit bedrijf'

Clip Quality Brands, bekend van hun eigen merken Bunzlau Castle, Organic Home en distributeurmerken Annie Sloan en Denby, is sinds 1984 een familiebedrijf. Bij Clip Quality Brands draait alles om het creƫren van sfeer en beleving. Sinds medio 2023 is Clip Quality Brands eigenaar van het duurzame serviesmerk The Table. "Een prachtige toevoeging voor dit bedrijf", aldus het merkenhuis.

Bij The Table vind je alles voor een mooi gedekte eettafel. De collectie servies en textiel is grotendeels handgemaakt en combineert natuurlijke materialen en eeuwenoude ambachten tot een hedendaags, tijdloos design. The Table is fair, klimaatpositief en plasticvrij.De collectie
Zoals eten gaat over smaken combineren, zo stellen we de collectie van The Table samen. Een basic servies in een bijzonder design. Door neutrale en uitgesproken kleuren komen de twee unieke collectie helemaal tot haar recht.

Er wordt gewerkt met geweldige ambachtsmensen van over de hele wereld. Ieder product is uniek doordat bijna alles in de collectie handgemaakt is. Het servies wordt gemaakt door een familiebedrijf in Thailand, de tafelkleden in India en de placemats in Bangladesh.Duurzaam en fair
Duurzaam werken is volgens The Table niet alleen vanzelfsprekend, maar ook heel erg nodig. De bedrijven en mensen waarmee wordt samengewerkt doen dat volgens de normen van de World Fair Trade Organization: faire betaling en goede en veilige arbeidsomstandigheden. "Het is heel belangrijk dat iedereen in deze wereld een faire kans krijgt. Een groot deel van onze collectie wordt gemaakt door vrouwen, die veel baat hebben bij een eigen inkomen en daardoor meer zelfstandigheid krijgen." Tevens wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd voor 110% via de Climate Neutral Group. Daarmee is het label klimaatpositief.Plasticvrije verpakking
The Table is volledig plasticvrij. Samen met de makers van de producten hebben ze verpakkingen ontwikkeld van karton en papier en 100% recyclebaar. Er wordt dus geen plastic gebruikt.

Wil je meer weten over Clip Quality Brands of The Table? Bekijk de informatie op onze website. Of neem contact op met de klantenservice via 033-253 35 90 of per mail [email protected].

Meer informatie:
Clip Quality Brands
Ohmstraat 20
3861 NB Nijkerk
+31 33-253 35 90
[email protected]
www.clipbv.com

The Table
+31 85 747 0099
[email protected]
www.thetable.store

Publicatiedatum: