Ben Hindrikx van gelijknamige meubelzaak gelooft niet in e-commerce

'Toonzaal met goed opgeleide verkoopmedewerkers blijft de beste optie

Ben Hindrikx van de gelijknamige meubelzaak in Hasselt gelooft niet dat e-commerce in de meubelsector op korte tijd de standaard zal worden. "Een bureaustoel of een klein tafeltje via internet bestellen tot daar aan toe, maar wie koopt er een volledig salon of een bed zonder het product te hebben gezien? Dat zal toch een kleine minderheid zijn. Jonge mensen die hun eerste meubelen kopen en in het goedkopere segment moeten zoeken misschien. Ons assortiment bestaat uit kwalitatieve meubelen van West-Europese fabrikanten en daarmee hebben we ook een iets ouder doelpubliek. Je kan in onze zaak meubelen naar eigen wens samenstellen: modellen, stoffen, de hoogte van de poten, noem maar op. Ik denk dat een toonzaal met goed opgeleide verkoopmedewerkers daarvoor toch de beste optie blijft."Dat zegt hij in een interview met Het Nieuwsblad.

Lees hier het volledige interview 'Terwijl de ene na de andere Limburgse meubelzaak de deuren sluit, blijft deze winkel wel overeind'


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.