Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KeukenCoach bekroond met bronzen award voor Emerging Franchisor of the Year

KeukenCoach is bekroond met de bronzen prestigieuze Award voor Emerging Franchisor of the Year tijdens de European Franchise Awards 2023. Deze prijs erkent de succesvolle opzet van de nieuwe franchiseorganisatie in de keukenbranche. Het bedrijf heeft in 3 jaar tijd een uitstekende reputatie opgebouwd door zijn heldere opzet en aanpak van de service en het assortiment. Met veel passie en kennis streeft Keukencoach ernaar om een groeiende succesvolle formule te worden.


Ralph van den Langenberg en Roel Oostra.

De European Franchise Awards zijn een erkenning van excellentie in de franchisewereld. De genomineerden voor deze prijs hebben allemaal hun eigen nationale prijzen gewonnen in 2023. De winnaars werden gekozen door een deskundig panel van juryleden en werden aangekondigd tijdens een feestelijke ceremonie op 21 september 2023 in Brussel.

Roel Oostra: “Het winnen van de bronzen award van Emerging Franchisor of the Year is een compliment aan het harde werk en de toewijding van het hele team van KeukenCoach.”

Meer informatie:
European Franchise Awards
www.eff-franchise.com

Publicatiedatum: