'Nieuwe generatie Kok Bedden klaar voor toekomst'

Het is anderhalf jaar geleden dat Aart Jan en Tessa Kok de leiding van de beddenspeciaalzaak van hun vader, Harrie Kok, overnamen. Het bedrijf voert inmiddels haar eigen ecologische beddenmerk Auraletto.

Het begon allemaal met hun opa, Aart, die in 1946 de woonwinkel Kok Woninginrichting startte. Aart had drie zonen en een dochter. Harrie, een van zijn zonen, richtte de beddenwinkel aan de Dorpsstraat op. Ondertussen runden zijn broers en andere familieleden Kok Wonen en Kok Interieurs aan het Gervenhof. Vorig jaar is de woonwinkel gestopt, en nu zet de nieuwe generatie het beddenwinkelgedeelte voort.

Aart Jan, 35 jaar oud, is al sinds zijn vijftiende betrokken bij het bedrijf. "Ik ben in 2011 al begonnen met de webshop, die nu heel belangrijk is voor ons. Op de achtergrond doe ik het webshopbeheer en de marketing."
Zijn zus Tessa (27 ) staat nu zes jaar in de winkel en is voor de klant het gezicht op de voorgrond. "Ik doe het winkelbeheer, de winkelverkoop en de klantenservice. We runnen samen het bedrijf en bepalen samen de collectie en de merken die we verkopen", zegt ze in een interview met De Puttenaer.

Meer informatie:
Kok Bedden
www.kokbedden.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.