RIGO Verffabriek heeft er een 'topper' bij

RIGO Verffabriek heeft er een 'topper' bij. Om het natuurlijke uiterlijk van SKYLT Original te beschermen, behouden en bekrachtigen, ontwikkelden we een optionele laatste afwerklaag: SKYLT Extra #5300 Topcoat 2K. SKYLT Extra Topcoat 2K voorkomt glansstrepen, maakt oppervlakken geschikt voor intensief gebruik en is onzichtbaar. Letterlijk en figuurlijk een topper dus. SKYLT Extra #5300 Topcoat 2K is verkrijgbaar in 1 liter en 4 liter verpakkingen.STEP Renovatielak 2K #6250 Mat
RIGO Verffabriek introduceerde eerder dit jaar al de STEP Renovatielak #6250. Een 2-componenten, watergedragen, matte lak. Door de grote hechtingskracht is de STEP Renovatielak 2K geschikt voor het renoveren van gelakte vloeren en oppervlakken die niet, of niet meer, kaal geschuurd kunnen worden. De lak verbergt oppervlakteslijtage en is sterk genoeg voor intensief gebruik. Daarnaast kun je de lak ook gebruiken voor laminaat, PVC en vinyl. Het ideale product om je weer verliefd te laten worden op je oude vloer.

ROYL Oil 2K Original Oak C30 #4120 0,5 liter
En speciaal voor de meubelmaker ontwikkelde RIGO Verffabriek de ROYL Oil 2K Original Oak C30 #4120 in 0,5 liter op kleur gemaakt. De ready-mixed olie is een bescherming voor je meubel of aanrechtblad. Het kan in één keer worden aangebracht en drooggewreven, dus je hoeft niet in delen te werken. Het is zo sterk dat één behandeling volstaat. De olie dringt diep in de poriën van het hout door. Het hout is daardoor langdurig van binnenuit beschermd tegen water en vuil. En nu dus ook verkrijgbaar in je favoriete kleur Original Oak.

Interieur Collectiedagen (InCoDa)
Van 24 t/m 26 september 2023 is RIGO Verffabriek op InCoDa te vinden. Hier beantwoorden ze alle vragers van bezoekers over deze innovaties. Ook organiseert het bedrijf dagelijks workshops over de producten (stand F124).

Meer informatie:
RIGO Verffabriek
www.rigoverffabriek.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.