Kimberley Koetsier werkt bij Loods 5 sinds de opening in 2019

'Of mijn interieur een weerspiegeling is van mijn kledingkast?

Kimberley Koetsier, stylist bij Loods 5 in Duiven, woont samen met haar vriend Pim in Arnhem. In haar kledingkast vind je vooral veel zwart met hier en daar een uitgesproken kleur. Of haar interieur een weerspiegeling is van haar kledingkast? Dat (en veel meer) vertelt ze in een interview dat Loods 5 deelt.Stel jezelf even voor. Wie ben je en waar kom je vandaan?
"Ik ben Kimberley, 30 jaar en ik woon in Arnhem samen met mijn vriend Pim. Hij is tattoo artiest van beroep en ik ben werkzaam als stylist bij Loods 5 Duiven sinds de opening in 2019. Samen met onze blauwe gifkikkers zijn we het afgelopen jaar twee keer verhuisd. We wonen nu net buiten het centrum van Arnhem met een groot park om de hoek waar we met mooi weer vaak borrelen met vrienden."

Hoe zou je jouw eigen woonstijl omschrijven?
"Mijn vriend en ik hebben beiden Indische roots en dit zie je ook terug in ons interieur. Batik kussens, gekleurde etnische maskers aan de muur, veel Indonesische beelden en een massief notenhouten kist uit Indonesië van oma. De kist is voor ons een bijzonder erfstuk en heeft prachtige Balinese motieven die met de hand uit het hout zijn gesneden. De geur van het hout roept veel herinneringen op. Ik mix de Indonesische invloeden met design items. Ik hou van een rustige basis met donkere kleuren, nuances van beige naar bruin tot zwart. Zo hebben de muren van mijn woonkamer een donkere bruine tint.

Kleur zie je bij ons thuis vooral terug in de accessoires zoals bijvoorbeeld kaarsen, art prints, een plaid, een goed koffietafelboek en onze uitgebreide sneaker collectie waarvan sommige sneakers zijn uitgestald. Ik vind het leuk om subtiel met kleur te spelen binnen ons interieur en dit aan te passen naar mijn voorkeur op dat moment. Zo maak ik abstracte art prints en wissel ik ze vaker in het jaar af. De aarde tinten in ons huis vormen de basis voor een natuurlijke en warme sfeer en bieden mij mogelijkheden om verschillende kleuraccenten toe te passen."

Welk item in huis gaat nooit meer weg?
"Ik heb meerdere items in ons huis waar ik niet snel afstand van zou nemen. Zo heb ik een tijdje geleden de Arum wandlamp van Ferm Living gekocht omdat die al erg lang op mijn verlanglijstje stond. Ook ben ik erg blij met de Candy eetkamerbank van Loods 5 die nu bij mijn tafel staat. De handgemaakte houten kist uit Indonesië van oma gaat ook nooit meer weg, daar hechten we veel emotionele waarde aan."

Waar komt je liefde voor interieur vandaan?
"Ik merkte al vroeg dat ik de creatieve vakken op school het leukst vond én dat ik daar ook goed in was. Ik ben toen verschillende interieur opleidingen gaan volgen en ben afgestudeerd aan de Academie Artemis in Amsterdam, als allround stylist. Zo heb ik bijvoorbeeld ook veel achter de schermen gewerkt bij een creatief productiebedrijf, waar ik verantwoordelijk was als setdresser/interieur stylist en ook regelmatig modellen moest aankleden voordat ze voor de camera verschenen."

Hoe omschrijf je jouw kledingstijl?
"Iedereen die mij kent, weet dat ik vaak in het zwart gekleed ben. Ik zou zeggen dat mijn kast voor 70% uit zwarte kleding bestaat. Maar, zoals in mijn interieur vind ik het bij kleding ook leuk om te spelen met kleur. Soms een subtiel kleur accent en soms juist lekker uitgesproken. Ik beslis op de dag zelf wat ik aantrek. Sommige mensen kunnen een dag van te voren hun outfit klaarleggen, maar ik weet pas dezelfde ochtend waar ik mij op dat moment goed in voel.

Je kunt mijn kledingstijl omschrijven als comfortabel, sportief en streetstyle. Ik draag het liefst sneakers, oversized T-shirts en laagjes. Mijn favoriete outfit; een gekleurde sneaker met een zwarte pantalon en een wijd shirt daarop. Geef me een gekleurd petje en een oversized jas en ik ben klaar voor de dag."

Komt jouw kledingstijl overeen met je interieur?
"Voor een groot deel wel, toch hou ik thuis meer van aardse tinten en komt onze Indische roots duidelijk naar voren. Aardetinten zie ik als aanwezige kleuren, maar niet te uitgesproken. Het is een mooie basiskleur, neutraal, natuurlijk en sfeervol. Het zorgt voor rust en evenwicht in ons huis. Ons interieur en mijn kledingkast hebben beide een donkere, neutrale basis. Al vind ik het in beide gevallen leuk om met kleuraccenten te werken."

Bron: Loods5

Meer informatie:
Loods 5
Cartograaf 14
6921 EZ Duiven
www.loods5.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.