Lydia Wijnstra van SILT Woondekens:

"Een woondeken komt altijd van pas"

SILT Woondekens is ontstaan vanuit de gordijnenzaak van Michiel Zuur Gordijnen in Wierden. Samen met zijn echtgenote Lydia Wijnstra, in het dagelijks leven freelance directiesecretaresse, hebben zij dit zelfbedachte label de laatste vier jaar uitgebouwd. Inmiddels zijn er zo’n 60 winkels in Nederland die (een deel van) de collectie hebben opgenomen in het assortiment. Ook buiten Nederland timmeren ze aan de weg en is het label te vinden in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Liechtenstein en Italië.


Lydia Wijnstra.

Woondeken komt altijd van pas
Met SILT Woondekens willen Lydia en Michiel kwaliteit en ontspanning toevoegen aan het leven. De dekens en kussens bieden warme, comfort en gezelligheid. Een woondeken komt altijd van pas; om heerlijk onder te kruipen tijdens de koude wintermaanden of gewoon buiten op een frisse zomeravond. Daarnaast zijn het mooie woonaccessoires die een interieur gezellig en warm maken", legt Lydia uit. De meeste woondekens hebben bijpassende sierkussens. Dit maakt het geheel compleet.Showroom bus
SILT Woondekens rijdt naar de klanten (en potentiële klanten) toe met een eigen showroom bus. Het woord zegt het al: een compleet ingerichte showroom die voor de deur van de winkel stopt en waar de klant ter plekke een collectie kan uitzoeken. "Dit scheelt kostbare tijd van de winkelier. Meestal kan de bestelling al direct bij de klant achterblijven. We kunnen namelijk uit voorraad leveren en heeft geen minimale orderafname", licht Lydia toe. Alle producten zijn beschikbaar via de B2B-webshop waar de klant, na het aanmaken van een registratie, de producten kan bestellen.(Internationale) beurzen
Om het contact met de klant te onderhouden en nieuwe klanten te ontmoeten, neemt SILT Woondekens elk jaar deel aan de augustus-editie van de beurs TrendZ in Gorinchem. Daarnaast heeft SILT Woondekens ook een stand op de januari-editie van de beurzen Ambiente in Frankfurt en Nordstil in Hamburg.

Wil je meer weten over de producten? Neem dan contact op met Lydia of Michiel voor het maken van een afspraak met de showroom bus.

Meer informatie:
SILT Woondekens
Nijverheidsstraat 15
7641 AB Wierden
info@siltwoondekens.nl
www.siltwoondekens.nl

Lydia Wijnstra
+31 (0) 6 14 62 75 10

Michiel Zuur
+31(0) 6 14 64 90 87


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.