Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met de Braukmann waterlekkage- en vorstdetector van Resideo

Zo voorkom je op een slimme manier waterschade

Het kan iedereen overkomen. Kom je thuis, staat de hele vloer blank. Sanimex Design heeft nu producten in huis waarmee je dat kunt voorkomen. Met de Braukmann waterlekkage- en vorstdetector wordt elke waterdruppel gedetecteerd voordat het een groot probleem wordt."Het is een bekend feit dat een lekkage of bevroren leiding serieuze schade in je woning kan veroorzaken. De zogeheten L1 waterlekkage- en vorstdetector zorgt voor een fijne gemoedsrust omdat er bij detectie een melding naar jouw smartphone of tablet wordt verzonden en zal de L5 waterafsluiter de watertoevoer sluiten", vertelt manager Eelke Keersemaker van Sanimex Design, op de foto hieronder links afgebeeld."Wanneer deze waterlekkage- en vorstdetector geplaatst wordt op plekken waar waterschade kan aanrichten, kan de eindgebruiker direct op de hoogte gesteld worden als er een lek, bevriezing of een vochtigheidsprobleem is. Hierdoor is het mogelijk om snel te handelen en kunnen kostbare reparaties en ernome schadeposten voorkomen worden."


Met de Resideo Braukmann L5 WiFi-waterlekkage-afsluiter en de L1 WiFi waterlekkage- en vorstdetector worden waterlekkages snel gedetecteerd en automatisch de watertoevoer afgesloten. Zo zijn eigendommen én het uw huis beschermd tegen mogelijk kostbare schades.

"Dankzij de voortschrijdende technologie kun je genieten van veiligere, slimmere en meer online verbonden woningen.

De zogeheten Resideo Braukmann L5 WiFi waterlekkage-afsluiter is hiervan een perfect voorbeeld. Wanneer een waterlek wordt gedetecteerd door de meegeleverde L1 waterlekkage- en vorstdetector, sluit dit apparaat automatisch de waterstroom af bij de bron, waardoor je huis wordt beschermd tegen mogelijk dure schade", aldus Eelke Keersemaker. Deze werkt via de applicatie van de Honeywell Home T6 thermostaat (voorheen Lyric). Resideo is fabrikant van Honeywell Home-producten.

De apparatuur is geconnect met de Resideo App Software & Apps | Resideo NL.

Klik hier voor meer informatie.

Bekijk in onderstaande video hoe het systeem werkt:


Meer informatie:
Sanimex Design
[email protected]
www.sanimexdesign.com