Bruynzeel Keukens laat trends zien op vt wonen&design beurs

Van dinsdag 3 tot en met zondag 8 oktober is Bruynzeel Keukens aanwezig op de vt wonen&design beurs in de Expo Greater Amsterdam. De toonaangevende Nederlandse keukenfabrikant inspireert interieurliefhebbers hier met de laatste keukentrends en de mogelijkheid om live een moodboard te maken.

Keukentrends
Op de beurs krijgen bezoekers net als in de recent vernieuwde winkels van Bruynzeel Keukens meteen het ‘welkom thuis’ gevoel. Daarnaast wordt een exclusief inkijkje gegeven in de verrassende nieuwe collectie van 2024. Een belangrijke trend van dit moment is het doortrekken van de stijl van de keuken naar de rest van het interieur. Op de beursstand wordt daarom naast veel keukeninspiratie ook de nieuwe, handige bijkeukenopstelling van Bruynzeel Keukens gepresenteerd.

Moodboard maken
Een ander hoogtepunt van de stand is het keukenatelier. Daar krijgen bezoekers de kans om hun keukenwensen tot leven te brengen met behulp van een persoonlijk moodboard. Bezoekers kunnen hier zelfstandig aan de slag of de hulp van de Bruynzeel Keukens huisstyliste inschakelen om keukenwensen te vertalen naar een uniek moodboard. Door verschillende keukendeuren, bladen en grepen te combineren, wordt hier de basis gelegd voor een nieuwe keuken.

Over Bruynzeel Keukens
Bruynzeel Keukens, onderdeel van DKG, maakt het dagelijks leven in en om de keuken makkelijker voor zoveel mogelijk mensen. Al in 1937 kwam Bruynzeel Keukens met het ontwerp van de eerste functionele keuken. Vandaag de dag worden keukens in een eigen CO2-neutrale fabriek in Bergen op Zoom geproduceerd, waar per dag zo’n 250 keukens van hoge kwaliteit over de band rollen. Bruynzeel Keukens heeft 24 winkels verspreid door het land en voorziet als grootste projectleverancier ook veel huur- en koopprojecten van handige keukens.

Meer informatie:
Bruynzeel Keukens
www.bruynzeelkeukens.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.