'Kleurrijke uitdrukking van creativiteit en stijl'

De betoverende kitkat tegels uit de Sevilla collectie van TMF zijn ontworpen om ruimtes te transformeren en een vleugje unieke creativiteit toe te voegen aan een omgeving. Deze kitkat tegel dankt zijn naam aan de bijzondere vorm die veel wegheeft van de welbekende chocoladereep.De collectie bestaat uit de standaard kitkat en de mini kitkat. Een unieke slanke tegel, gemaakt van hoogwaardig geglazuurd porselein, komt zowel horizontaal als verticaal prachtig tot zijn recht. Beide beschikbaar in diverse prachtige kleuren. Sommige tegels hebben een spikkel of kleurverloop, wat zorgt voor een bijzonder effect na verwerking.

TMF onderscheidt zich door de veelzijdigheid. Of het nu gaat om het verfraaien van keukenwanden, badkamermuren, of balies, deze tegeltjes passen naadloos in elke omgeving. Wanneer de tegels verticaal verwerkt worden, zijn ze heel geschikt voor het betegelen van rondingen.

De TMF mozaïek tegels zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Ze zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde technieken en materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en de tand des tijds. Dit zorgt ervoor dat klanten lang kunnen genieten van de schoonheid en functionaliteit.

Meer informatie:
The Mosaic Factory
www.themosaicfactory.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.