Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vitra presenteert: ACX Lichtgewicht, duurzaam en met automatisch mechanisme

Met zijn huiselijke uitstraling past de nieuwe ACX-bureaustoel in elk thuiskantoor. Dankzij het automatisch gesynchroniseerde mechanisme biedt hij een maximaal comfort aan mensen van alle lengtes. Iedereen kan de stoel gebruiken zonder iets te hoeven instellen, behalve de zithoogte.

ACX is de tiende bureaustoel die Vitra heeft ontwikkeld in samenwerking met Antonio Citterio. Met zijn automatisch gesynchroniseerde mechanisme biedt de compacte ACX maximaal comfort voor elke gebruiker zonder dat er andere aanpassingen nodig zijn dan de zithoogte - terwijl hij een uitgesproken niet-technische uitstraling heeft. De ACX Lichtgewicht is ook duurzaam: design, materiaal, productie, logistiek en onderhoud zijn allemaal ontworpen voor de kleinst mogelijke CO2-voetafdruk.



Ergonomisch ontwerp met een huiselijke uitstraling
Met zijn strakke lijnen en de grote keuze aan gebreide stoffen in verschillende kleuren past ACX perfect in vrijwel elk interieur. ACX Soft heeft een bijzonder ontspannen en uitnodigende uitstraling dankzij de gewatteerde tricotbekleding. De transparante bekledingen van ACX Mesh en Light geven de stoel een slank uiterlijk en zorgen voor een uitstekende luchtcirculatie.



ACX Mesh: De rugleuning van ACX Mesh heeft een gebreide stoffen bekleding van gerecycled polyester met een semitransparante meshlook, wat voor ergonomische zitcomfort en optimale luchtcirculatie zorgt.

ACX Soft: De rugleuning van ACX Soft is voorzien van een gecapitonneerde bekleding met gebreide stof van gerecycled polyester, die niet alleen een uitzonderlijk comfort biedt, maar de stoel ook een ontspannen, uitnodigende uitstraling geeft.

ACX Light: De rugleuning van ACX Light, die uitsluitend verkrijgbaar is in het zwart, is standaard bekleed met netstof en biedt ergonomisch zitcomfort en een uitstekende luchtcirculatie.

Meer informatie:
Vitra
www.vitra.com

Publicatiedatum: