Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Anke Kemperman, al jaren vaste gezicht van Frezoli op het ETC:

'Bezoekers vinden vooral het materiaal en de vorm van de Fluente interessant'

"Als bezoekers de stand oplopen, valt hun ogen meestal direct op de Fluente-collectie. Daar wordt heel goed op gereageerd. Mensen vinden vooral het materiaal en de vorm interessant", zegt Anke Kemperman, al jaren het vaste gezicht in de showroom op het ETC in Culemborg.


Anke Kemperman toont hanglamp Fluente, die bij veel bezoekers in de smaak valt.

Frezoli Lighting was aanwezig op de afgelopen ETC Design Experience-dagen, die maandag en dinsdag plaatsvonden. Het Rijsbergse verlichtingsbedrijf heeft al 15 jaar een vaste stand in het ETC Design Center. Op de beursdagen toonden het diverse eigen ontworpen noviteiten. Te zien was onder meer de collectie Fluente in de oud messing-kleur dat voor een stoere uitstraling zorgt. Deze is onlangs uitgebreid met verschillende modellen staande en hangende verlichting.

Frezoli voelt zich helemaal thuis op het ETC tussen de circa 500 andere kwalitatief hoge interieurcollecties. Anke Kemperman, familie van de broers Michel en Martijn, is het vaste gezicht van Frezoli. Het Brabantse familiebedrijf van de broers Michel en Martijn Gelissen beschikt over ruim 30 jaar kennis en ervaring. Het is altijd trouw gebleven aan haar roots door alle collecties zelf te ontwerpen en grotendeels zelf te produceren.

De nieuwe collectie Fluente bestaat uit armaturen van gegoten aluminium in een gepatineerde bronzen kleur die niet gepolijst zijn, waardoor de ingewassen nerfstructuur goed te zien is. Deze lamp is verder voorzien van een platte ledverlichting. Zoals gezegd stal deze collectie de show tijdens de ETC Design Experience-dagen in de stand van Frezoli Lighting.

Meer informatie:
Frezoli Lighting
De Waterman 12
4891 TL Rijsbergen
+31 (0)76 596 4413
[email protected]
www.frezoli.nl

ETC Design Experience
Op standnummer 11a
www.etcdesigncenter.nl