Interstil Benelux maakt zich op voor InCoDa

Tijdens de ETC Design Experience toonden Peter Schrijen en John de Waard namens Interstil Benelux de nieuwe elektrische rail. Nog wel in een reistrolley, maar op de komende Interieur Collectie Dagen (InCoDa), zal het nieuwe product - waarvan het nodige wordt verwacht - in volle glorie worden getoond.


Peter Schrijen en John de Waard (rechts) toonden namens Interstil Benelux tijdens de ETC Design Experience de nieuwe elektrische rail.

Op dé vakbeurs in Gorinchem, tussen andere prominente merken op het gebied van raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering in de woning- en projectinrichting, zal Interstil als leverancier van rail- en roedensystemen de rail laten zien. De eerste catalogi zijn zoals eerder gemeld al verzonden en de eerste orders ook al uitgeleverd. Op de InCoDa wordt de nieuwe elektrische rail door het complete buitendienstteam van tekst en uitleg voorzien.

Familiebedrijf
Interstil Benelux, dat kantoor houdt in Nieuwkuijk, is een 100% dochter van fabrikant Interstil GmbH. Deze Duitse onderneming is een heus familiebedrijf dat wordt geleid door Manfred en Jens Diedrischen. "Al meer dan 55 jaar ontwikkelen zij innovatieve ophangsystemen voor prachtige gordijnstoffen. Door hun passie voor technische perfectie, functioneel comfort en een uitzonderlijk design worden zij gedreven om steeds verfijndere oplossingen te creëren", laat algemeen directeur Ed Jansen van Doorn van Interstil Benelux weten.

Design georiënteerde elektrische rail
Op InCoDa zal Interstil de eigen ontworpen elektrische rail aan het publiek tonen. "Deze rail is geïnspireerd op de vlakke rail Sphere en Codex. De met Somfy motoren aangestuurde gordijnrail is de eerste design georiënteerde elektrische rail. Door vernuftig design is de motor geheel gecamoufleerd en deze zal ook te allen tijde uit het zicht blijven. Samen met de bekende unieke glijeigenschappen van alle interstil rails zal de bezoeker in onze showroom op InCoDa versteld zijn van de techniek, ontwerp en afwerking van deze rail", voorspelt Ed.

"De rail is uitgevoerd in de goede kleuren en natuurlijk geschikt voor wand- en plafondmontage", weet hij. "Ook buigen van binnenbochten behoort tot de vele opties. Voor buitenbochten hebben we als Interstil een andere vernuftige design oplossing. Op de beurs zal de rail met verschillende confectimethodes en zowel recht als gebogen te bewonderen zijn", zegt Ed tot besluit.

Meer informatie:
Interstil Benelux
Kuiper 16
5253 RJ Nieuwkuijk
tel: +31 (0) 73 5111192
ed@interstil.nl
www.interstil.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.