Montinique ‘creates your own reality’, samen met Female Interior Creators tijdens de vt wonen&design beurs

Montinique is dit jaar, in samenwerking met Female Interior Creators by Lasut & Braun B.V., te vinden op de prestigieuze vt wonen&design beurs. Deze samenwerking is een opmerkelijke showcase van creativiteit, innovatie en 3D-reality, waarbij het werken met een interieurarchitect van F.I.C. centraal staat. Montinique kiest ervoor om de woonliefhebbers tijdens de beurs te inspireren en aan te sturen om de collecties te zien bij de dealers.

Nieuwe collectie en presentatie gemaakt van spiegelend pyrasied
Montinique heeft tijdens InCoDa 2022, in samenwerking met interieurarchitectenbureau Lasut & Braun, hun 7 nieuwe werelden in een prachtige retailkast gelanceerd. Een geheel nieuwe collectie met zachte tapijten en harde PVC vloeren. De vloeren zijn verdeeld over 7 werelden in verschillende kleurthema’s, gepresenteerd op één staal, in de vorm van een moodboard.

Tevens zijn de eerste retailkasten uitgeleverd en worden hier successen mee geboekt. Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met uw vertegenwoordiger.

De gedachtegang achter deze collectie: ‘Iedere klant is uniek en met deze collectie kunnen wij de klant op maat bedienen met de uitgebreide keuze aan vloeren, custom karpetten en meer’. Tijdens de vt wonen&design beurs wordt deze nieuwe collectie gekoppeld aan 5 doelgroepen gebaseerd op de huidige maatschappelijke ontwikkelingen.

Trendbook forecasting the future of design 2024 “create your own reality”
In de tweede editie van het Montinique ‘Trendbook Forecasting The Future of Design 2024’ worden deze 5 doelgroepen en collecties vertaald in een virtuele wereld. De doelgroepen zijn onderverdeeld in ‘Create your own: Hospitality, Home office, Balance, Inside out, Artatelier’.3D-reality ‘Create your own Inside Out’
Kom naar het evenement, waar we onze nieuwste collectie zullen presenteren en noviteiten zullen onthullen. De vt wonen&design beurs is het perfecte platform om de fusie van stijl en vakmanschap te ervaren die Montinique en Lasut & Braun definiëren. Door aanwezigheid op de vt wonen&design beurs, hoopt Montinique nog meer in te spelen op de consumentvraag.

Collectie Create your own Inside Out l Wereld green sustainable trust

Samenwerken
Speciaal tijdens de vt wonen&design beurs laten wij zien hoe Montinique samenwerkt met zowel de interieurarchitect, stylist als retailer. De ontwerper kan middels het platform van de Female Interior Creators gedetacheerd worden bij de retailers en op geplande dagen onafhankelijk advies bieden bij de retailer of deelnemende partners. Tijdens de beurs kan iedereen met een kleinere ontwerpvraag zich aanmelden bij één van de F.I.C. interieurarchitecten. Maar ook is er ruimte voor stylisten, ontwerpers, interieurarchitecten om zich aan te melden bij ons creatief platform. Wilt u zich inschrijven of meer weten over de mogelijkheden om samen te werken? Stuur een mail naar fic@lasutenbraun.nl.

Meer informatie:
Montinique
www.montinique.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.