'We're going to Ibiza'

Wehlton en dib zonwering presenteren zich voor het eerst samen op InCoDa

Begin dit jaar werd gemeld dat Wehlton en dib zonwering hun krachten gingen bundelen en samen verder gaan. Nu presenteren ze zich voor het eerst samen op een vakbeurs en wel op de Interieur Collectie Dagen die op zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 september plaatsvindt in Gorinchem.


Stalen van de nieuwe beachwaves-collectie.

We're going to Ibiza
Wehlton en dib willen de bezoekers op de beurs een Ibiza ervaring geven: ''We willen een vakantiegevoel laten proeven, zoals de consument die thuis ook kan ervaren. Dit uiteraard met de mooie nieuwe shuttercollectie en de wood- en beachweaves die het ultieme Ibiza gevoel uitstralen! Daarnaast moet een partner van dib en Wehlton ook altijd het vakantiegevoel hebben: het zorgeloze gevoel van een All-inclusief vakantie." Op de stand is een Photobooth te vinden waarmee iedere bezoeker een Ibiza Experience kan winnen! Maar voor haar partners pakken dib en Wehlton nog wat meer uit: "You're going to Ibiza!"

Sneak preview
Wehlton en dib zijn een experts in maatwerk van houten raambekleding. Dit laat de specialist ook zien op de InCoDa met een sneak preview van de nieuwe parel in raamdecoratie De beachweaves; De beachweaves worden handgemaakt van natuurlijk materialen zoals juten, raphiapalm, bamboe, zeegras & algen, en mais. ''De beachweave collectie is een duurzame en natuurlijke lijn binnen ons assortiment die een bijzondere warme touche geeft aan o.a. tuinhuizen, veranda's en alle ruimtes waar je jouw ultieme Ibiza gevoel wilt beleven. Onze unieke collectie beachweaves zijn verkrijgbaar in diverse geweven patronen en verkrijgbaar als roll-up of roman shade en door gebruik van natuurlijke materialen heeft elk product zijn eigen karakter.''

''Raamdecoratie is een absolute sfeermaker in huis. De uitgebreide collectie jaloezieën van Wehlton en dib helpen om van een huis echt een thuis te maken. Of het nu gaat om een strakke, moderne, trendy, landelijke of open look & feel, er is altijd een jaloezie die bij de woonwensen van de klant past. Alle jaloezieën worden op maat gemaakt, zijn van A-kwaliteit en zijn verkrijgbaar bij de betere woon- en interieurspeciaalzaken.''

Bezoek Wehlton en DIB tijdens de Interieur Collectie Dagen in Gorinchem
Zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 september
Stand: F112

Meer informatie;
Wehlton & DIB Zonwering
info@wehlton.com
www.wehlton.com

info@dibzonwering.nl
www.dibzonwering.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.