Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Len en Linda de Koster en Ditte Kolijn van ETC Design Center:

"We zijn hartstikke blij; ons centrum zit ramvol"

Volop tevreden gezichten bij het ETC Design Center Europe. Niet alleen onder de exposanten, maar zeker ook bij de directie van het interieurplatform dat meer dan ooit inspireert in een stijlvolle, creatieve omgeving.

Het is de tweede en laatste dag (dinsdag 19 september) van de ETC Design Experience als we directeur Len de Koster en managing director Ditte Kolijn tegen het lijf lopen. Het centrum heeft dan (ook) al een succesvolle consumentendag (op zondag 17 september) achter de rug.

Wie tijdens de afgelopen beursdagen het ETC via de hoofdingang (waar boven de entree het nieuwe ETC-logo pronkt) binnenkwam, werd gelijk in juiste interieursferen gebracht. Linda de Koster, echtgenote van Len en mededirecteur van het centrum, tekende voor de styling. "Als je bij ons binnenkomt, word je gelijk hebberig", zegt een stralende Len. "Iedere exposant in ons gebouw heeft dan ook z'n best gedaan om een mooie showroom weg te zetten. Opvallend is dat er onderling steeds meer samengewerkt wordt."


De directie van het ETC, met Len en Linda de Koster en Ditte Kolijn.

Len de Koster en Ditte Kolijn liepen de afgelopen dagen stralend rond. Niet verwonderlijk, want het centrum zit in een luxe positie: voor nieuwe exposanten geldt een wachtlijst. "We zijn harstikke blij, zitten ramvol. Op interieurgebied hebben we werkelijk alles in huis. Dat was ooit mijn droom toen ik 15 jaar geleden begon. In de afgelopen jaren is het ETC getransformeerd van een meubelinkoop- naar een compleet designcentrum. Elk half jaar weer - zo tegen de ETC Design Experience-dagen - gaan we een stapje hoger", zegt Len. "We hebben dan ook een krachtig team staan, waarbij Linda optreedt als creatief directeur (daar ben ik trots op) en Ditte als managing director."

Positief gevoel
"Toen ik zondag opstond en de consumentendag op het programma stond, had ik een positief gevoel. Dat is uitgekomen, want we hebben een mooie club geïnteresseerde bezoekers getrokken. Veel winkeliers hadden hun klanten doorgestuurd. We merken dat zij hun 'angst' zijn kwijtgeraakt, want uiteindelijk kopen de consumenten hun producten toch via hun zaak. Als we merken dat exposanten direct zaken doen met consumenten, dan moeten ze ons centrum onmiddellijk verlaten. Dat is in het verleden zeker een keer gebeurd."


Len wilde wel eens een keer met Marie-Elise Bruins Slot van Wonen360 in bad (victoria+albert van House of Rohl), die bij de entree van het ETC staat te pronken.

Volop in beweging
Het ETC Design Center Europe is nog volop in beweging. Zo is de directie in gesprek met Trade Mart Brussel om te zien of een samenwerking mogelijk is. Ditte: "Alles is nog open, we gaan samen kijken of we bij elkaar passen en of beide partijen elkaar wat te brengen hebben."

ETC design Index
Wat wel doorgaat is de ETC Design Index, een samenwerking met interieurprofessionals. Via de website van het ETC worden professionals samengebracht. "De eerste aanmeldingen lopen langzaam binnen. De bedoeling hiervan is dat consumenten via interieurprofessionals een kijkje kunnen komen nemen in ons centrum. Dat ze makkelijker en onder begeleiding hun weg kunnen vinden", legt Ditte uit.


Creatief directeur Linda de Koster met Kees Wolffensperger van ORAC Decor, die de aankleding van de wanden bij de entree verzorgde.

Meer informatie:
ETC Design Center
Randweg 20
4104 AC Culemborg
+31 345 51 96 46
[email protected]
www.etcdesigncenter.nl