Op de stand van de vloerenleverancier op VT Wonen & Designbeurs:

COREtec Floors werkt samen met Detremmerie Bathroom Furniture en Eijffinger

COREtec Floors heeft tijdens de vt wonen&design beurs op de COREtec stand een samenwerking met Detremmerie Bathroom Furniture en Eijffinger.

Stijn Windels (marketing en product director USFloors bij COREtec), Koen Ducatteeuw (CEO bij Detremmerie Bathroom Furniture) en Sanne Ribbers (senior marketing manager bij Eijffinger) gaan dieper in op de samenwerking.Hoe kwam de samenwerking met Eijffinger tot stand op de vt wonen&design beurs in oktober?
Stijn: "Een consument heeft keuzestress van zodra hij een winkel binnenstapt. Wij als producent kunnen dat proces vergemakkelijken door concepten van meerdere woonproducten voor te stellen aan de consument. Met Eijffinger creëren we een totaalconcept met behang, gordijnen en onze COREtec vloeren."

Koen: "COREtec is een toonaangevend bedrijf op het gebied van vloeren en om die reden hebben we contact gehad op de beurs om producten uit te wisselen."

Sanne: "Beide merken zien steeds vaker dat de consument op zoek is naar totaaladvies. Door op de stand van COREtec een interieur setting te presenteren waarin meerdere productgroepen samen komen, hopen beide merken de consument te inspireren."

Is dit de eerste keer dat er wordt samengewerkt?
Stijn: "Ja, dit is een eerste samenwerking en er komen er zeker nog."

Koen: "Het is reeds het tweede jaar dat we de samenwerking met succes doen. De producten vullen elkaar echt goed aan en stralen beide kwaliteit uit."

Sanne: "Ja, dit is de primeur."

Wat zijn de verwachtingen van de samenwerking?
Stijn: "Dat we consumenten, stylisten en architecten kunnen inspireren met onze “home of decoration."

Koen: "Dat we consumenten, stylisten en architecten kunnen inspireren met onze “home of decoration."

Sanne: "Dat de consument hopelijk zo gecharmeerd is van de combinatie tussen vloer, gordijn en wandbekleding, dat ze dit zelf ook overwegen thuis toe te passen."

Met welke producten zijn jullie aanwezig op de stand?
Stijn: "De nieuwe Naturals collectie komt uitgebreid aan bod. In deze collectie met maar liefst 62 decoren bieden we diverse plank- en tegelformaten aan. De Naturals, zoals de naam het aangeeft, is een selectie van Scandinavische heel natuurlijke decoren volledig ontworpen door ons design team in België. Uiteraard is XL-end, onze 210cm unieke lange plank met een dikte van 15mm toch wel het paradepaardje van de beurs. Xl-end is beschikbaar in 7 sublieme eik decoren."

Koen: "Detremmerie presenteert op de eigen stand tal van noviteiten, nl. gerecycleerde wastafels van oester- en mosselschelpen, autovoorruiten, bierflesjes en gebroken tafelporselein. Daarnaast worden nog nieuwe brede keramische wastafels op 140 en 160 cm breed gepresenteerd en toiletten en opbouwwaskommen in 8 kleuren, gaande van sand, rood, groen, blauw tot wit, zwart, grijs en bruin."

Sanne: "Allebei de collecties komen uit de nieuwe najaarscollectie van Eijffinger en passen prachtig bij de getoonde COREtec vloer."

Welke trends zien jullie voor de toekomst in Europa in het algemeen en in Nederland in het bijzonder?
Stijn: "De populariteit van de visgraat vloeren in Nederland trekt verder naar de buurlanden. COREtec speelt hier op in met een enorme verscheidenheid aan maten en kleuren. We zien ook de vraag naar meer donkere en zwarte vloeren stijgen. In onze nieuwe collecties komen die uitgebreid aan bod."

Koen: "Kleur doet echt zijn intrede in de badkamer ; dit hoeft niet altijd groen, blauw of rood te zijn, maar ook het stijlvolle sand maakt u badkamers meer huiselijk. We presenteren ook compacte zitbaden met opstapje en planchetje in de sand kleur in combinatie met marmer. Een must see."

Sanne: "Structuur, gelaagdheid en grootse dessins voor de wanden en in toenemende mate stoffen met een duurzaam karakter door bijvoorbeeld de toepassing van gerecyclede garens."

Meer informatie:
COREtec Floors
www.coretecfloors.com

Detremmerie Bathroom Furniture
www.detremmerie.be

Eijffinger
www.eijffinger.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.