Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Blog Hml Bedding:

'Zo heb je elke avond het gevoel dat je in een luxe hotel slaapt'

Overnachten in een hotel draait om een goede nachtrust op een kwalitatief goede boxspring. Daarnaast wil het oog ook wat. In een hotel is de boxspring daarom vaak prachtig opgemaakt met kraakhelder beddengoed. Wil je elke avond het gevoel hebben dat je in een luxe hotel slaapt? Volgens Hml Bedding kan dat. In een blog lichten ze dit nader toe.


Boxspring Tropisch & Goud.

Hotel boxspring voor thuis
"Voor een hotel boxspring in huis heb je allereerst een goed bed nodig. Laat je hierover altijd adviseren door een expert. Het is belangrijk dat het bed volledig is afgestemd op jouw lichaam, slaaphouding en stijlvoorkeuren. Een uitgesproken hoofdbord, zoals ons hoofdbord Poco of hoofdbord Stringendo, kan de boxspring een luxueuze uitstraling geven. Ook met de stofkleur/-soort, bijvoorbeeld door te kiezen voor een boxspring in velours stof, kun je dit effect creƫren. Daarnaast is het fijn om het bed net een slag groter te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor 180x210 cm of zelfs 180x 220 cm. Let er wel op dat dit goed in de ruimte past. Je wilt genoeg ruimte hebben om in en uit bed te stappen en eventueel nachtkastjes te plaatsen."

Haal de rust in huis
"Het fijne aan vakantie is natuurlijk dat jij je ook lekker ontspannen voelt. Om het hotelgevoel ook in je slaapkamer te ervaren, wil je dat je slaapkamer een oase van rust is. Zorg voor planten en rustgevende kleuren zoals blauw, groen of aardetinten. Haal de natuur in huis! Daarnaast wil je van alle gemakken voorzien zijn. Fijne nachtlampjes die je kunt dimmen, een zacht vloerkleed op de grond en natuurlijk wil je niet teveel rommel om je heen."

Een goed opgemaakt bed
"Naast de keuze voor een goed bed speelt ook het beddengoed een grote rol in de hotelervaring thuis. Kies daarom voor hoge kwaliteit beddengoed, van bijvoorbeeld Egyptisch katoen. Met alleen een dekbed en een hoofdkussen ben je er nog niet. Kleed het bed aan met extra sierkussens en misschien een plaid over het voeteneind. Kies voor kleuren en stoffen die mooi bij de rest van de sfeer in de slaapkamer passen en probeer je bed iedere dag weer netjes op te maken, nadat je het eerst even hebt laten luchten. Zo stap je iedere avond weer in jouw eigen hotel boxspring." Zo besluit Hml Bedding haar blog.

Meer informatie
Hml Bedding
www.hmlbedding.nl

Publicatiedatum: