Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winkels BCC weer open, maar blokkades rond distributiecentrum

Noodlijdende elektronicaketen BCC sloot vorige week een aantal winkels vanwege onveilige situaties voor personeel. Inmiddels zijn deze weer open. Dat meldt CEO Caspar Klinkhamer aan persbureau ANP. Echter zijn de problemen nu verschoven naar het distributiecentrum.Gisterenochtend (maandag 18 september) werd het DC in Almere geblokkeerd. Omroep Flevoland weet te melden dat schuldeisers klaar zijn met de achterstallige betalingen. De bedrijven laten weten verder te gaan met het blokkeren tot er een oplossing komt.

Tijdens de coronaperiode heeft BCC gebruik gemaakt van de mogelijkheid om betaling van loon- en omzetbelasting uit te stellen. Hierdoor moet de onderneming nog ongeveer 30 miljoen euro betalen. In totaal werken er 1000 man voor BCC, dat beschikt over 56 winkels. Vorig jaar werd er een omzet van 424,8 miljoen euro gerealiseerd. Wel werd er flink verlies geleidt: 21 miljoen euro.

Meer informatie:
BCC
www.bcc.nl

Publicatiedatum: