Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tijdloze villa voor €3,5 miljoen met een ietwat 'ouderwetse inrichting'

De villa dateert uit 1957 en dat is zeker aan de buitenkant te zien. Wie een moderne villa zoekt, moet even verder kijken. Of zoals Heule Makelaars de woning omschrijft: "Een heerlijke villa met zwembad gelegen in het rustige Aerdenhout op een riant perceel van ruim 6600 m2."


Foto's: Heule Makelaars.

De villa is recent gerenoveerd waaronder een geheel nieuwe keuken en bijkeuken, twee nieuwe badkamers en extra kamers op de verdieping. Bij binnenkomst staat je in de statige hal. Op de vloer liggen natuurstenen tegels. Wanneer je de hal en entree doorloopt sta je in de riante moderne woonkeuken met kookeiland. De keuken is van alle gemakken voorzien. Tevens is er een bijkeuken met nette inbouwkasten.



Er zijn verder op de begane grond maar liefst twee serres en daarbij nog een zitkamer. Kortom, meer dan genoeg leefruimte. Als laatste bevindt zich een werkkamer op deze verdieping, deze is tevens voorzien van inbouwkasten.



Wanneer je de trap naar boven neemt sta je op eerste verdieping. Op deze etage bevinden zich de slaapvertrekken. Er zijn in totaal maar liefst vier ruime slaapkamers, waarvan twee met een badkamer en suite. Verder is er nog een derde badkamer voor de overige twee slaapkamers. Deze laatste twee slaapkamers hebben ieder een eigen balkon, daarnaast biedt weer een andere slaapkamer toegang tot het dakterras. De hoofdkamer is voorzien van aangrenzende inloopkast.



Eén van de grote pluspunten van dit huis is uiteraard de prachtige tuin. Een heerlijk zwembad biedt in de hete zomers van tegenwoordig verkoeling, natuurlijk is er ruimte om je om te kleden en de zwembad benodigdheden op te slaan. Daarbij is er nog een tuinhuis gelegen in de tuin en is het terrein beveiligd middels videobewaking.



Meer informatie:
Heule Makelaars
www.heulemakelaars.nl

Publicatiedatum: