Hengelose interieurontwerpster opent in oktober GewoonMoon wonen & zo

De binnenstad van Hengelo is over een tijdje een hippe woonwinkel rijker. Eigentijdse meubelen en woonaccessoireskunnen mensen verwachten bij GewoonMoon wonen & zo. Medio oktober zullen de deuren geopend worden van de winkel.In 2012 is Monique Boone gestart met GewoonMoon interieuradvies en ontwerp. Na de opleidingen binnenhuisarchitectuur en kleurkunde heeft ze ook voor diverse makelaars de vastgoedstyling gedaan. "Ik had altijd nog de droom om een woonwinkel te beginnen en ik heb de stap genomen: de woonwinkel is er. En dat in hartje binnenstad Hengelo! Een winkel met eigentijdse meubelen, woonaccessoires en leuke cadeautjes. En met mijn achtergrond kun je natuurlijk ook prima bij mij terecht voor professioneel advies", laat Monique weten op haar website.

Ze vervolgt: "Ik heb bewust voor een fysieke winkel gekozen: het gaat tenslotte om beleving, inspiratie, het product in het ‘echt’ kunnen zien en voelen. En daarbij vind ik het contact met de klant ook belangrijk en op deze manier kan ik echt persoonlijk advies geven."

Meer informatie:
GewoonMoon wonen & zo
www.gewoonmoon.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.