Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hans Kuijten blikt terug op 20-jarig jubileum: ''De reis gaat nu pas beginnen''

''18 september 2003…het voelt als 24 uur geleden!!'' Nederlandse designer Hans Kuijten viert vandaag zijn 20-jarig jubileum met zijn gelijknamige designstudio. ''Wat een trip en rollercoaster vol creatieve uitspattingen tot nu toe!''

''20 jaar verder....begonnen op die ene zolderkamer uit nood geboren, maar wat een fijne en juiste beslissing 20 zomers geleden. Gelijk in t diepe, gelijk en meteen ook een monsterklus op mijn lege tekentafel.. alles nog blank, mogelijk wit en intens onzeker… maar met het design van Marco Borsato’s grootste podium ooit… gelijk een mokerslag uitgedeeld in de next step naar entertainment design. Daar gestart maar met al een schat aan ervaring opgedaan bij voormalige werkgevers. Dankbare ervaringen.
20 jaar terug als eenpitter gestart..in mijn fijne Nuenen.... maar fuck wat een ervaringen, creaties en vooral geweldige mensen en collega’s aan mijn netwerk en schatkist toe mogen voegen!! De mooiste en uiteenlopende ontwerp projecten mogen maken en uitvoeren… in al die jaren inmiddels al honderden!!
Maar het grootste kapitaal, zijn al die mooie mensen die ik afgelopen jaren heb mogen ontmoeten over de gehele wereld! Een schat aan ervaring heb ik met al die gesprekken, samenwerkingen en contacten maar vooral de creatieve weg naar elk doel opzich opgedaan! Een netwerk waar ik nog jaren van hoop te mogen genieten… stuk voor stuk, persoon voor persoon.Maar ook vooral mag delen met mijn lieve familie en beste vrienden, want ook zij zijn voor mij een enorme inspiratie bron en de zo belangrijke buffer.. en balans. Creeeren doe je niet alleen en zeker niet voor jezelf maar altijd samen. Dat maakt ons vak zo mooi, intensief en vooral menselijk!
18 sept 2003… geen seconde spijt! 20 jaar ondernemerschap en creatieve kronkels…inmiddels gedragen door een geweldig team van Studio Hans Kuijten… mijn team, mijn energie!! Enorm trost op waar we nu staan en waar we in de komende 20 jaar heen willen gaan. De reis gaat nu pas beginnen, de koffers zijn gepakt vol idee en uitdagingen. We gaan het vieren zoals je het leven elke dag, keer op keer moet vieren. Maar kijken vooral niet te veel terug maar recht vooruit!! 18 september 2023!! Proost!!''

Publicatiedatum: