Afval als uitgangspunt voor nieuwe interieurs

Hout- en Meubileringscollege Amsterdam heeft er een nieuwe 'chillruimte' bij gekregen voor studenten. De moderne sfeer met een knipoog naar de vorige eeuw zorgt voor een huiskamer gevoel.

Lisa corbee, inmiddels oud leerling interieurontwerp en stagiaire bij No Waste Decoration heeft dit ontworpen. Samen met Monique Dickhaut en een aantal interieurleveranciers hebben ze dit tot een mooi eindresultaat gemaakt."Afval gebruiken we als uitgangspunt voor nieuwe interieurs", laat Monique weten op LinkedIn. "Afval is geen afval maar serieus mooi materiaal om met een creatieve touch tot een uniek interieur te maken. Met jaren lange ervaring in de interieur sector, schilderen en behangen, kleur- en materialen combineren, naaiwerkzaamheden maar ook kleinmeubeltjes bewerken en maken, kan ik je helpen. Daarnaast werk ik samen met experts waar nodig."

Ben jij interieur architect of stylist en heb je hulp nodig bij het maken van producten, stuur je vraag naar info@nowastedecoration.nl.

Meer informatie:
No Waste Decoration
www.nowastedecoration.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.