Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

La Aurelia lanceert compacte meubelserie

La Aurelia, een vooraanstaand merk op het gebied van luxueuze behangontwerpen en decoratieve items, kondigt met veel enthousiasme de lancering aan van hun nieuwste creatie: de "Petit Seats" compacte meubelserie. Dit innovatieve concept vond zijn oorsprong in een internationale samenwerking, waarbij La Aurelia ontwerpen werden gebruikt als bekleding voor diverse zitmeubels in bars en restaurants. Het resultaat: prachtige meubels met de karakteristieke La Aurelia-touch.



Het creatieve team van La Aurelia raakte enorm geïnspireerd van het samenspel tussen wandbekleding en meubels en heeft dit vervolgens verder doorontwikkeld tot een eigen boutique chique serie, genaamd 'Petit Seats by La Aurelia'. Deze uitzonderlijke, handvervaardigde lijn bestaat uit diverse compacte modellen zitmeubels. Ze combineert moeiteloos de iconische La Aurelia-stijl met functionaliteit en veelzijdigheid. Dit resulteert in een gedurfde toevoeging aan het interieur, zowel in de hospitalitysector als voor particulier gebruik.

De "Petit Seats" ademen een verfijnde esthetiek en zijn afgewerkt met een verrassende La Aurelia-twist voor een pittige uitstraling. Met een breed scala aan unikleurige velvet stoffen kunnen de seats harmonieus worden afgestemd op elk La Aurelia behangontwerp, waardoor een samenhangende en uitgebalanceerde inrichting ontstaat. Daarnaast wordt elk meubel op een unieke wijze afgewerkt met een persoonlijk La Aurelia detail uit de huidige behangcollecties.



De serie omvat twee soorten poefs, 'Pouf Solo' en de 'Pouf Duet', een fauteuil genaamd 'Petit Pleasure" en een spannende sofa genaamd 'Sweetheart'. Deze seats kunnen worden afgestyled met luxueuze kussens en optionele vloerkleden met hetzelfde dessin, waardoor een complete en harmonieuze eenheid wordt gecreëerd. De perfecte combinatie van comfort en stijl maakt deze seats ideaal voor zowel formele als informele ruimtes.

"Aan La Aurelia's Petit Seats is veel aandacht besteed om ervoor te zorgen dat ze niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en comfortabel", aldus Aurelia Ebbe, oprichter en designer bij La Aurelia. We willen onze internationale klantenkring exclusieve seats bieden, voorzien van de kenmerkende signatuur waar La Aurelia om bekend staat."

De Petit Seats serie is vanaf 18 september verkrijgbaar en kan op afspraak worden bezichtigd in de showroom van La Aurelia in het ETC Design Center te Culemborg.

Meer informatie:
La Aurelia
www.la-aurelia.com

Publicatiedatum: