'Deze gamechanger in biobased harde vloeren maakt het verschil maakt in duurzame projecten'

'Biobased harde vloeren zoals je nog nooit eerder hebt gezien'. Zo omschrijft Leoxx de organische vloeren Purline 1500 van wineo. Deze projectgeschikte, non-pvc vloeren bestaan voor 85% uit het hoogwaardige composietmateriaal ecuran: een biobased bestanddeel dat is gemaakt van plantaardige oliën zoals koolzaad- of ricinusolie en natuurlijk voorkomende minerale componenten als krijt.De geurloze vloeren bevatten geen schadelijke stoffen en zijn vrij van chloor, oplosmiddelen en weekmakers. Onder andere de Cradle to Cradle Silver en Der Blaue Engel certificering bewijzen de superieure duurzaamheidsprestaties. Voorzien van een EPD en geschikt voor projecten die conform BREEAM, LEED, DGNB en WELL gebouwd worden.

De designvloeren van PURLINE 1500 live ervaren? Kom dan naar Architect@Work Amsterdam op 27 en 28 september. "We vertellen je graag hoe deze gamechanger in biobased harde vloeren het verschil maakt in al jouw duurzame projecten", besluit Leoxx.

Meer informatie:
LEOXX
www.leoxx.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.