Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beurs Eigen Huis staat in teken van (ver)bouwen en stijlvol inrichten

Bouw- of verbouwplannen? Dan ben je bij Beurs Eigen Huis aan het juiste adres. Of je nu voor een nieuwe keuken, badkamer, tuin of interieur gaat: hier vind je alle specialisten voor het realiseren van jouw droomhuis onder één dak. Dat meldt de organisatie in een persbericht.(Ver)bouwen en stijlvol inrichten
Alle thema’s die aan bod komen bij de totstandkoming van een droomhuis, zijn op Beurs Eigen Huis vertegenwoordigd. Zo ook het thema duurzaamheid, dat tegenwoordig een hot item is. Of je nu je energierekening wilt verlagen of je huis in het algemeen wilt verduurzamen, laat je dan informeren door een van de onafhankelijke specialisten op het Duurzaam Wonen Adviesplein.

Neem je tekeningen van je bouwkavel of woning mee naar de beurs. Zo kun je echt gericht advies krijgen en op de beurs het hele plaatje invullen door met adviseurs in gesprek te gaan. Dat bied je als consument de kans om te kijken of er echt een klik is met een aannemer of architect en of zij jouw plannen begrijpen.

Je geniet nog meer van je woning als de tuin sfeervol is ingericht. Met een bezoek aan Beurs Eigen Huis kun je veel tuininspiratie op doen, er zijn prachtige modeltuinen aangelegd. Compleet met overkapping, jacuzzi en tuinmeubilair. Neem je tuinontwerp mee of laat ‘m maken op de beurs, en realiseer een nieuwe, prachtige buitenomgeving.Sprekers en lezingen
Daarnaast zijn er gedurende de dag sprekers die lezingen geven over verschillende thema’s, waaronder hypotheekadvies, passief bouwen, verbouwen en inrichten zonder zorgen en wat bepaald het succes van jouw tuin? Alle lezingen kun je als bezoeker bijwonen. Verder zijn er deze editie ook leuke workshops te volgen! Dagelijks geven Greet van der Veen van Style and Sugar en Issabella van Baaren van Issabella-Interiors gratis workshops over: Digitaal moodboard maken en Hoe kleur ik mij huis! Kom langs en laat je inspireren en informeren hoe jij jouw droomhuis kunt realiseren.


Beurs Eigen Huis wordt gehouden van vrijdag 22 t/m zondag 24 september in De Jaarbeurs Utrecht.

Meer informatie:
Beurs Eigen Huis
www.realiseerjedroomhuis.nl

Publicatiedatum: