KEUK maakt robuuste keukens met een radicaal nieuwe aanpak. Het nieuwe keukenmerk wordt geïntroduceerd op de vt wonen&design beurs die plaatsvindt van 3 tot en met 8 oktober in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. KEUK biedt duurzaam kookplezier, een lange levensduur en circulaire materialen. De stoere keukens hebben een modulair ontwerp dat je flexibel kunt aanpassen en uitbreiden.
"Voor onze keukens gebruiken we duurzame, circulaire materialen. Het frame van een KEUK wordt grotendeels gemaakt van hergebruikt staal en voor het plaatmateriaal gebruiken we onder andere OrganicBoard, gemaakt van snoei- en houtafval en biogene lijm. Houten keukenbladen maken we van kernbeuken, een fraai restmateriaal", meldt het bedrijf in een persbericht.
KEUK wordt duurzaam geproduceerd. De leveranciers worden geselecteerd op basis van duurzaamheidscriteria. "Onze fabriek in Hoogezand draait op duurzame energie. We beperken het aantal transportkilometers en onze uitstoot tot een minimum. En daarnaast werken we waar mogelijk verpakkingsloos." Tevens is KEUK duurzaam na gebruik. "Een gebruikte KEUK halen we op en ‘refurbishen’ of ‘recyclen’ we. Zo krijgt elke KEUK nog vele nieuwe levens."
KEUK is van 3 tot en met 8 oktober te bezoeken op de vt wonen&design beurs (stand 6.290).
Meer informatie:
KEUK
0598 745 085
info@keuk.nl
www.keuk.nl