Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JR Collections by Jaap Rebel komt met zeventien nieuwe zitbankmodellen

JR Collections by Jaap Rebel pakte op de laatst gehouden VAKdagen (op maandag 11, dinsdag 12 en woensdag 13 september) flink uit. In de totaal vernieuwde, 1000 m2 grote showroom in De Woonindustrie werden liefst zeventien (!) nieuwe modellen getoond van vooral het eigen label Sofa Industries. Styliste Adaja Vlok had voor sfeer en beleving gezorgd, waardoor de vele bezoekers die de toonzalen op de stands B096 – B211 - B215 – B217 aandeden in een warm bad terechtkwamen.

Jaap Rebel met zijn twee zoons Hermen en Allard en het verdere team hadden het dan ook druk tijdens de VAKdagen, waarop heel veel nieuwe modellen van Sofa Industries werden gelanceerd. "Totaal vernieuwde collecties uiteenlopend van hotel chique tot betaalbaar jong wonen. We zijn niet nieuw op de markt, maar wel zeer vernieuwend", aldus Jaap Rebel.

JR Collections by Jaap Rebel toonde verder op de najaarsbeurs in Nieuwegein heel veel nieuwe stofcollecties van bekende merken als SIC, Textaafoam, Silvera, Leotex, Eurotex, Clochard, Agmamito en Davis.

Ook vaste merken als Beatris Collection en Meblomark waren aanwezig met verschillende nieuwe modellen.

Meer informatie:
JR Collections
Tel: 06 22422654
[email protected]