Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maison Berger Paris x Philippe Starck collectie uitgebreid

De Maison Berger Paris x Philippe Starck collectie is uitgebreid met een kandelaar met geurkaars in hetzelfde design als de andere items uit deze exclusieve collectie. Ook dit bijzondere object heeft een uiterst dunne body van borosilicaatglas en is verkrijgbaar in de kleuren Rose, Gris en Verte.Ook hier liet Starck zich inspireren door de rijke geschiedenis van Maison Berger en het laboratoriumuniversum. Zo ontwierp de wereldberoemde designer deze kandelaar in de vorm van een cilinder, hierin wordt een geurkaars geplaatst. Het werkt hetzelfde als het verwisselen van een theelichtje. De geurkaars van 120 gram heeft 40 branduren. Een zilverkleurige dop in opengewerkt metaal siert het object op elegante wijze.

Naast dat deze hoogwaardige kandelaar er mooi uitziet, is de geurkaars 100% plantaardig, GGO-vrij en veganistisch. De natuurlijke was zorgt voor een schonere verbranding. Verkrijgbaar in drie parfums uit de collectie: Peau de Soie, Peau de Pierre, Peau d'Ailleurs.

Meer informatie:
Maison Berger
www.maison-berger.nl

Publicatiedatum: