Op maandag 25 september tijdens InCoDa

Quick-Step viert '25 jaar perfecte klik' met wielrenner Fabio Jakobsen

Tijdens de vakbeurs InCoDa staat Quick-Step stil bij het feit dat ze dit jaar het jubileum vieren van 25 jaar actief sponsorschap van het professioneel wielerteam. Zowel het team van de wielerploeg als het Quick-Step team delen dezelfde filosofie: ontwerpen om te presteren. Ter ere van dit jubileum zal de Nederlandse wielrenner Fabio Jakobsen op maandagmiddag 25 september op de Quick-Step stand aanwezig zijn.Verder presenteert Quick-Step de nieuwe PVC collectie: Alpha PVC. De vloeren uit de Alpha PVC collectie zijn niet alleen levensecht, maar ook waterdicht, stil én gemakkelijk te installeren dankzij onder meer een geïntegreerde, geluiddempende ondervloer. Ook lanceert men in deze collectie visgraatvloereninnovaties. Door een revolutionaire oppervlaktetechnologie wordt een realistische reliëfstructuur op elke plank gegarandeerd. Ook is vanaf nu iedere Alpha PVC-plank of tegel uitgevoerd met een geïntegreerde ondervloer.

De Interieur Collectie Dagen (InCoDa) vindt dit jaar plaats op zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 september in de Evenementenhal Gorinchem. Bezoek Quick-Step op InCoDa, Stand D106.

Meer informatie:
Quick-Step
www.quick-step.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.