Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Studio Pleun Interiors valt in de prijzen tijdens Benelux Enterprise Awards

Gevestigd in Culemborg, in het hart van Nederland, vind je de wereld van interieurontwerper Pleun van Akkerveeken. Onlangs werd haar studio, genaamd Studio Pleun Interiors, benoemd tot één van de winnaars van de Benelux Enterprise Awards op EU Business News. In gesprek met Pleun nemen we een kijkje in haar bedrijf.

Pleun van Akkerveeken heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van interieurontwerp. Pleun richtte in 2007 haar eigen stylingbedrijf op. "Mijn bedrijfsidee ondersteunt mijn visie door goede kwaliteit, goed gemaakte stoffering aan te bieden binnen een persoonlijk kleurenpalet om een totaal interieurconcept te creëren. Mijn ontwerpen en beslissingen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en persoonlijke ontwikkeling en dat wordt terugbetaald door het vertrouwen dat mijn klanten in mij hebben."Scala aan ontwerpdiensten
Pleun werkt met residentiële, particuliere klanten, van wie velen in oude en soms historische gebouwen wonen. Ze geniet van het creëren van warme, huiselijke ontwerpen die de persoonlijke smaak van elke klant weerspiegelen.

Pleun biedt een volledig scala aan ontwerpdiensten aan en creëert ook op maat gemaakte producten. Ze legt uit: "Een van mijn specialiteiten zijn de vele mogelijkheden van onze op- maat-gemaakte gordijnservice. Ik heb me in de loop der jaren gerealiseerd dat maar weinig stylisten zelf kunnen inmeten en gordijnen kunnen leveren voor oude ramen met hun aparte maten."

Alle gordijnen op maat worden lokaal geconfectioneerd en Pleun biedt ook bijpassende of op elkaar afgestemde kussens en meubelbekleding. Pleun werkt met een klein team van ambachtslieden en is zeer hands-on, van het eerste overleg met de klant tot de uiteindelijke oplevering van het ontwerp en de producten.

Trends in de branche
Dus welke trends ziet Pleun op dit moment in de interieurbranche? "Het gebruik van duurzame producten en gerecyclede of 100% natuurlijke vezels wordt steeds populairder. Pure linnen meubelstoffen zijn terug in de mode en we zien zelfs gordijnmateriaal gemaakt van gerecyclede pet flessen. Deze ontwikkelingen lijken Europa breed te zijn, omdat textielontwerpers op zoek zijn naar duurzamere manieren om stof te produceren en te printen."

Na de afgelopen jaren zoveel tijd in onze huizen te hebben doorgebracht, merkt Pleun ook een groeiende vraag naar haar diensten naarmate meer mensen meer thuis zijn en op zoek zijn naar gepersonaliseerde leefruimtes.

Cultuur van Studio Pleun Interiors
Pleun vertelt over de cultuur bij Studio Pleun Interiors: "Het is een klein bedrijf en de cultuur is erg ongedwongen en creatief, hoewel we nog steeds hard werken en een obsessieve aandacht voor detail hebben. Ik vind het heerlijk om elke dag met mooie stoffen te werken en nieuwe concepten te creëren voor mijn klanten. Zoals voor elke ondernemer blijft het lastig om de perfecte balans tussen werk en privé te vinden. Als ik een nieuw personeelslid aanneem, zoek ik altijd eerst naar de passie."

Studio Pleun Interiors werkt de komende tijd aan twee grote projecten. De eerste is een oude boerderij die volledig wordt gerenoveerd. De tweede is een duurzaam huis die met alleen natuurlijke milieuvriendelijke producten zal worden ingericht.

Meer informatie:
Studio Pleun Interiors
[email protected]
www.pleun.nl

Publicatiedatum: