Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
UPDATE

Faillissement Studio Mariska Jagt succesvol afgerond, bedrijf maakt herstart

Het faillissement van Studio Mariska Jagt is succesvol afgerond. Inmiddels heeft Mariska Jagt een herstart gemaakt en Yume Atelier opgericht. "Dit nieuwe initiatief bouwt voort op het concept van Studio Mariska Jagt, maar brengt het in een vernieuwd jasje met een nieuwe naam en een diepere inspiratiebron", laat een woordvoerster weten.


Mariska Jagt.

Door de jaren heen heeft Mariska naam gemaakt als het gaat om interieur- en architectuurprojecten. Medio 2023 zette ze een nieuwe koers in. Ze ging op zoek naar een partner waarmee ze een eigen meubellijn in de markt kon zetten. "Achter de schermen zijn we vol enthousiasme bezig met het ontwerpen van diverse producten. Een product ontstaat uit vormen die worden gepolijst, totdat het perfecte product ontstaat", klonk het in juni. Ook vertelde ze hier onlangs over in De Interieur Podcast.

In december vorige jaar zei ze: "Zonder blik op de toekomst vind ik het lastig om te sturen en vind ik het moeilijk om mezelf continu uit te dagen. Dat zegt uiteraard alles over mij. Afgelopen maanden waren voor mij een bijzondere ervaring."

Begin 2023 werd er bij Studio Mariska Jagt ook nog flink geïnvesteerd in personeel. Door de juiste mensen aan te trekken wilde Mariska meer ruimte krijgen om te doen waar haar hart ligt: creëren, ontwerpen en aan het bedrijf werken. Zo werd er onder andere een Chief Financial Officer (CFO) aangesteld, die zich bezig ging houden met het strategische en financiële beleid.
"Het aantrekken van de juiste mensen binnen de Studio is voor nu gelukt. Met trots kan ik naar ons team kijken en waar we afgelopen maanden naar toe hebben gewerkt. De keuze voor een CFO heeft mijn werkleven echt een stuk relaxter gemaakt. Het is fijn dat iemand, in wie ik zelf ook geloof, met me meekijkt, zowel op strategisch als op financieel gebied. Daarnaast zorgt de komst van mijn PA voor veel rust en blijdschap. Het is zo heerlijk om te zien en voelen dat sommige mensen heel blij worden van dagelijkse regeldingen, waardoor ik me daar ook niet meer druk over hoef te maken."

Helaas pakte dit verkeerd uit. Vanwege de financiële schulden vroeg Mariska Jagt zelf faillissement aan, maar inmiddels heeft ze dus een succesvolle doorstart gemaakt met Yume Atelier.

Meer informatie:
Yume Atelier
www.yumeatelier.com