COREtec wint voor 2e opeenvolgende jaar de Interiors Monthly Award

COREtec wint voor het tweede opeenvolgende jaar de Interiors Monthly Award. Dit is de derde keer in vier jaar tijd voor de vloerenspecialist.

Martin Pass COREtec UK: "Het belangrijkste is dat er op deze award is gestemd door de retailers die COREtec verkopen, installeren en in het merk geloven. Met de mooie innovatieve producten die we ontwikkelen, zijn we trendsetters in de vloerenwereld. COREtec is sinds 2016 uitgegroeit tot een begrip in de internationale vloerenbusiness. De naambekendheid binnen de professionele wereld is enorm."COREtec-vloeren
COREtec is een meerlaagse designvloer met klikprofiel. COREtec onderscheidt zich op de markt door de brede selectie van authentieke en natuurlijke decoren, de samenstelling van de kernen, de eigenschappen en het comfort. Het uitgebreide aanbod bestaat inmiddels uit meer dan 230 decoren, beschikbaar in verschillende formaten en breed kleurenpalet. COREtec-vloeren zijn verkrijgbaar in drie waterdichte kwaliteiten, met een slijtvaste toplaag en een geïntegreerde kurkonderlaag.

Daarbovenop zijn de vloeren in deze collectie stabiel en slijtvast, waardoor de enthousiaste levensstijl van zowel kinderen als huisdieren geen enkel probleem vormt. Alle COREtec-vloeren kunnen op bestaande vloeren geïnstalleerd worden en zijn dermate geschikt voor renovatieprojecten. Door het geïntegreerde kliksysteem waar geen lijm, spijkers of cement aan te pas komen, kan de vloer namelijk eenvoudig en snel geplaatst worden

Meer informatie:
COREtec Floors
www.coretecfloors.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.