Dennis van Oosterwijck van Cox Slaapcomfort: "Markt reageert goed op de Varius Collectie"

Tijdens de VAKdagen in De Woonindustrie, die deze woensdag (13 september) de laatste beursdag beleeft, toont Cox Slaapcomfort een nieuwe collectie lattenbodems. De zogeheten Varius Collectie, die in eigen huis ontworpen en geproduceerd wordt, blinkt uit door een verstelbare middenzone en de zeven op elkaar 'gestapelde' latten, waardoor de lattenbodem nog sterker is geworden. Verder ziet hij er qua ergonomie mooi uit. Ook de soepele schouderzone wordt gewaardeerd.

"De markt reageert er goed op", zegt eigenaar Dennis van Oosterwijck als we hem op De Woonindustrie spreken. Zijn vader Toine, grondlegger van Cox Slaapcomfort, knikt daarbij goedkeurend. Hij is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Varius Collectie, die kwalitatief gezien weer een stapje hoger is dan de vorige. "Winkeliers vinden het fijn dat ze weer iets nieuws aan kunnen bieden; een lattenbodem van topkwaliteit", concludeert Dennis.

Eigenaar Dennis van Oosterwijck poseert bij de Varius Collectie.

Cox Slaapcomfort is al meer dan 35 jaar producent en leverancier van lattenbodems, matrassen en boxsprings. Achter de schermen is hard gewerkt aan de ontwikkeling van deze nieuwe Varius Collectie. Een collectie die ze zelf in het Brabantse Prinsenbeek vervaardigen.

Voor de detaillist biedt deze collectie veel voordelen. Er is keuze uit een ruim assortiment, terwijl Cox zich bij de productie flexibel opstelt. "We produceren ook private label voor winkeliers", zegt Dennis.
Met een hecht team maakt Cox Slaapcomfort dus vooral lattenbodems op maat. "Als detaillist kun je je eigen collectie samenstellen met bijpassende labels en stickers. Alle onderdelen (latten, kappen, zijdes etc.) liggen klaar voor een snelle productie. Maatwerk is dus geen probleem", benadrukt Dennis. "Er is een ruime keuze aan kwalitatieve lattenbodems met een grote voorraad aan materialen, waarmee we verschillende modellen maken. Zo is er altijd wel een geschikt model voor winkeliers", besluit hij.

Meer informatie:
Cox Slaapcomfort
De Lind 14
Prinsenbeek
+31(0)76 542 61 50
info@coxslaapcomfort.nl
www.coxslaapcomfort.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.