Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Franke bij House4Kitchen 2023 in teken van levenskwaliteit en welzijn

De Küchenmeile vindt dit jaar plaats van zaterdag 16 tot en met vrijdag 22 september. Tijdens de Küchenmeile zal Franke vertegenwoordigd zijn in House4Kitchen. Franke's aanwezigheid van dit jaar in House4Kitchen staat in het teken van levenskwaliteit en welzijn. Bezoekers kunnen zich verheugen op toekomstgerichte en slimme oplossingen die het comfort in het dagelijks leven verhogen en het leven thuis nog mooier en gezonder maken - van frisse, schone lucht tot heerlijk, gefilterd drinkwater.Franke presenteert hier haar collectie innovatieve keukenoplossingen, met in het bijzonder de introducties van:

  • Franke multi-waterkranen: de meest recente productontwikkeling uit Zwitserland overtuigt door haar efficiënte en innovatieve boiler, filter en koeltechnologie. Voor een keukenkraan met zes functies.
  • Kranen: eco-design en bescherming van waardevolle ressources. Franke ontwikkeld kranen die qua design een referentie vormen, maar die ook op functioneel vlak overtuigen, bijvoorbeeld met de Eco-waterspaarpatroon waarmee het waterverbruik gereduceerd wordt.
  • Vertical Pro afzuigsysteem: met het Vertical Pro afzuigsysteem brengt Franke een vooruitlopende technologie die gepaard gaat met een slank ontwerp. Een maximaal vermogen gaat hand in hand met een sterke filter en met de nagenoeg geruisloze Sound Pro ventilator.

Meer informatie:
Franke
www.franke.com

Publicatiedatum: