Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HCM-expositie in Woonmall Alexandrium

In Woonmall Alexandrium Rotterdam kan je t/m 24 september komen kijken naar een expositie van afstudeerprojecten van de studenten van het Hout- en Meubileringscollege Rotterdam. Een expositie met allerlei soorten houten meubelen.

Al vele jaren heeft Woonmall Alexandrium een warme band met het Hout- en meubileringscollege in Rotterdam. De school heeft zelfs een uniek klaslokaal ín de woonmall. Zoals elk jaar organiseert Woonmall Alexandrium de Woonmall Publieksawards. Hierbij maken de afgestudeerde leerlingen kans op het winnen van deze award in twee categorieën.


Lucien Vellinga (links) en Mika Bouman (rechts).

Tot en met 24 september presenteren de oud-studenten hun werk aan de bezoekers. De expositie is voor iedereen de moeite waard om naar te komen kijken. Er staan de mooiste zelf gemaakte meubels. Hierbij kun je denken aan een drankkast, een dressoir gemaakt van gerecyclede skateboarden en zelfs een kast die meer weg doet van een kunstwerk in de vorm van het mannelijk- en vrouwelijk lichaam.

Alle bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op hun meeste favoriete ontwerp. Er worden uiteindelijk twee winnaars gekozen, één winnaar bij de meubelontwerpen en één winnaar bij de interieurontwerpen. De winnende ontwerper per categorie wint de Woonmall Publieksaward 2023 en wint een geldbedrag van €400,- en een bokaal. Het stemmen op de diverse ontwerpen loopt via de website van Woonmall Alexandrium.

De prijsuitreiking is op zondag 24 september om 14.30 uur in het Atrium van Woonmall Alexandrium. De woonmall zorgt deze dag voor hapjes, drankjes en live muziek van de vaste DJ.

Meer informatie:
Hout- en Meubileringscollege (HMC)
www.hmcollege.nl

Publicatiedatum: