Zo kiest Flexa de Kleur van het Jaar

In een hectische wereld willen we dat onze woning een plek is waar we ons volledig op ons gemak voelen. De perfecte kleurencombinatie helpt daarbij. Ontdek hoe de Flexa Kleur van het Jaar 2024 en de drie nieuwe kleurpaletten helpen bij het creëren van deze speciale plek.In de drukke en complexe wereld van vandaag is het belangrijker dan ooit om onze eigen plek te hebben waar we ons thuis voelen. Dat was het gevoel dat naar voren kwam bij een brainstormsessie over toekomstige trends, toen internationale designexperts van gedachten wisselden over waar wij in de komende jaren in onze woningen behoefte aan hebben.

Deze gesprekken leidden tot een thema voor de Flexa Kleur van het Jaar 2024: 'Een plek waar je je thuis voelt’ en de kleur zelf, Sweet Embrace. Rondom deze zachte en positieve tint heeft Flexa drie eenvoudig te gebruiken kleurpaletten ontwikkeld: een warm, kalm en vrolijk kleurverhaal. Elke variant biedt een andere manier om een plek te creëren waar je je volledig thuis voelt.

Meer informatie:
Flexa
www.flexa.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.