Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Westwing introduceert New Artsy Collectie

Ontdek de nieuwste lancering van Westwing Collection: New Artsy. De collectie belichaamt de artistieke ziel van Westwing Collection en is ontworpen om van elk huis een kunstwerk te maken.

Alexandra Tobler, Creative Director van Westwing Collection, deelt haar visie op de collectie: "Stel je een prachtige kunstgalerij voor waar geweldige kunstwerken zijn samengebracht door zorgvuldige selectie. Beeld je nu in dat deze kunstgallerij jouw huis is, waar alle interieuritems een statement maken en in prachtige harmonie samenleven. Dat is wat we voor ogen hadden bij het creëren van de 'New Artsy' Collectie van Westwing – het gaat erom kunst in je leven te integreren en schoonheid te ontdekken in alledaagse objecten. De collectie is rijk aan patronen geïnspireerd door moderne kunst, evenals een reeks tastbare materialen die van nature hun eigen patronen en karakter vormen.''

De 'New Artsy' Collectie brengt interieur samen met moderne kunst en verfijnd design. In de gehele collectie is er een perfecte balans te vinden tussen creativiteit en functionaliteit. Dankzij de gedurfde ontwerpen en levendige kleuren komt in iedereen een kunstenaar naar boven.

De Westwing Collection is een must voor alle interieurfans. Er is voor elk wat wils in de designs - van tijdloze klassiekers tot trendy musthaves - natuurlijk alles met de onmiskenbare Westwing twist!

Meer informatie:
Westwing Collection
www.westwing.nl

Publicatiedatum: