M.O.W. bijna van start: 524 exposanten uit 40 landen

524 exposanten uit 40 landen presenteren van 17 tot 21 september hun producten en innovaties voor de meubelindustrie op het M.O.W. in Messezentrum Bad Salzuflen. Alle product- en verkoopassortimenten komen aan bod. Professionele inkopers kunnen zich verheugen op spannende nieuwe producten, belangrijke trends en zakelijke contacten op topniveau. Over een paar dagen gaat de beurs van start.

Er zijn veel goede redenen om de beurs te bezoeken: de M.O.W. 2023 presenteert een ongeëvenaard efficiënt exposantenspectrum voor het middensegment van de markt, van het instapniveau tot het hogere middenprijssegment. Onder hen een groot ras van bewezen vaste exposanten, maar ook veel nieuwe exposanten zoals Alfemo, Altoni, Breckle Northeim, Collection C, Dan Form, DC Living, De Eekhoorn, Demeyere, Ekornes, Euro Comfort, Fey/Relaks, FMD, Gautier/Gami, Hammel, Hjort Knudsen, Idea, Ipek, Kuka, Maxfurn, Mayer Sitzmöbel, Parisot, PBJ Designhouse, Phönix, Roba, SCIAE, Shape, TAF, Tvilum en Webed. De kwaliteit, breedte en diepte van het assortiment zijn opnieuw vergroot. Dit buitengewone aanbod van vaste en nieuwe exposanten voor het midden van de markt onderstreept de juistheid van dit concept. "We concentreren ons op het best verkopende segment van de meubelconsumptie en daarvoor brengen we de belangrijkste leveranciers samen. 90 procent van de bedrijven in Duitsland zijn exclusief vertegenwoordigd op de M.O.W. Kopers vinden hier het passende aanbod om hun verkoopkanalen stationair en online optimaal af te dekken. Nergens anders krijgen ze sneller een overzicht van de markt, nergens anders vinden ze de juiste producten en de nodige inspiratie voor hun bedrijf, nergens anders kunnen ze beter contacten leggen en netwerken op het hoogste zakelijke niveau. De M.O.W. creëert de basis voor uw zakelijk succes in 2024".

De huidige cijfers spreken voor zich: de tentoonstellingsruimte van 85.000 vierkante meter in Messezentrum Bad Salzuflen is volledig volgeboekt, alle 17 hallen zijn bezet. Er zijn 524 exposanten uit 40 landen aanwezig. Na Duitsland is Polen het sterkst vertegenwoordigd, gevolgd door Denemarken, Frankrijk, Nederland en Italië.

Naast de nieuwe optiek zijn er veel innovaties te verwachten op het gebied van duurzaamheid, individualiteit, materiaalcombinaties, technologie, afwerkings- en kleurtrends, verpakkingseenheden en marketingideeën. Bovendien vinden professionele bezoekers met het 360GradPlaza op 400 vierkante meter in hal 12 een individueel geconcentreerd dienstverlenersgebied met experts en oplossingspartners uit de sectoren verkoop, digitaal aanbod en merchandisemanagement. Bovendien zijn actuele inzichten en waardevolle tips van experts in verkorte vorm beschikbaar als lezingen in de sprekershoek van het 360GradPlaza op maandag 18 en dinsdag 19 september altijd van 9.30 tot 17.30 uur.

Toegang tot de M.O.W. is gratis. Professionele bezoekers kunnen zich vooraf gemakkelijk online registreren onder www.mow.de. De lijst van exposanten op de website geeft informatie over contactpersonen, productgroepen, distributievormen en landen van herkomst. Deze digitale leverancierscatalogus is het hele jaar door beschikbaar en wordt voortdurend bijgewerkt door de exposanten. Bij de beursingangen ligt een gids op zakformaat met de belangrijkste informatie over de beurs. Tussen de hallen rijdt een gratis shuttlebus voor de beursbezoekers. De gastronomische aanbiedingen zijn ook gratis voor professionele bezoekers.

We verwachten top-beslissers uit meer dan 60 landen, waaronder Europese inkoopverenigingen, ketens, specialisten, conventionele meubelhandelaren, studio's, zelfbedieningszaken/discounters, jong wonen/flatpack-productbedrijven, postorderbedrijven, doe-het-zelfzaken en superstores, food- en non-foodmarketingbedrijven evenals on-liners en marktplaatsen. "We kijken uit naar een sterke M.O.W. 2023", zeggen de M.O.W.-managers Bernd Schäfermeier en Maximilian Richter, die het bezoek aan de beurs promoten namens alle exposanten. "Ondanks politieke onzekerheid en onrust zijn er oplossingen voor individueel succes. Het ligt in uw handen! Welkom in Bad Salzuflen!"

M.O.W. in een oogopslag:
Datum van 17 tot 21 september 2023.
Openingstijden: van zondag tot woensdag van 9.00 tot 18.00 uur, op donderdag van 9.00 tot 16.00 uur. Messezentrum Bad Salzuflen, 17 hallen, 85.000 m² expositieruimte.
Richting naar de centrale parkeerplaats: Heerserheider Str. 2, D-32107 Bad Salzuflen.
Toegang, parkeren, WLAN, catering in de beursrestaurants en pendeldienst tussen de hallen zijn gratis.
M.O.W. Summer Vibes op 19/09/2023 vanaf 18u tussen hal 19 en 20.
Alleen toegankelijk voor professionele bezoekers.

Meer informatie: www.mow.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.