Rock Table collectie van MDF Italia

Duizend gezichten van de rotstafels

De MDF Italia tafel met een blad dat lijkt te zweven is herboren in de Maxi en Mini versies. De Rock Table collectie, ontworpen door Jean Marie Massaud, wordt uitgebreid met een nieuw rechthoekig model met afgeronde hoeken en kleine tafeltjes als woonaccessoires.

De Rock Tables zijn licht maar stabiel, slank maar solide en onderscheiden zich door een ontwerp dat gebaseerd is op vereenvoudigde vormen en contrasten, bereikt door een mix van natuurlijke en industriële materialen.

Een massief anorganisch onderstel van licht cement en een licht houten blad vormen samen de MDF Italia tafels in de collectie, aangeboden in gebleekt eiken, donker gebeitst en Canaletto walnoot afwerkingen, klassiek cement, gestraald cement en gelakte afwerkingen.

Bij Rock Table Maxi wordt het blad rechthoekig om interactie en dialoog tussen de mensen die rond de tafel zitten te vergemakkelijken.

Rock Table Mini zijn salontafels met een sterke persoonlijkheid, waarbij de lijnen van de collectie op de juiste manier zijn geherproportioneerd om inrichtingsaanvullingen te creëren voor binnen of buiten.

Hoog of laag, met een dubbel onderstel en in verschillende vormen en maten, passen de tafels van MDF Italia niet alleen in moderne woonruimtes en woonkamers, maar ook in werkomgevingen zoals kantoren en vergaderzalen in binnen- en buitenomgevingen.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.